Kleine kamervliegen bestrijden

Vliegen (Brachycera) behoren tot de orde van de tweevleugeligen. Tot deze orde behoren ongeveer 120 families met allemaal soorten vliegen. De huisvlieg is wellicht het meest bekend en vrijwel alles aan een vlieg is zeer onhygiënisch, zelfs de manier waarop zij zich voortplanten. De kleine kamervlieg is geen uitzondering op. Sterker nog, deze soort vlieg komt erg vaak voor en kan hinderlijke overlast veroorzaken als zij in grote getalen zijn. Daarom helpen wij met het bestrijden van de kleine kamervliegen.

Om u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie hebben wij een artikel gemaakt met alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Laten wij beginnen!

 

Maak kennis met Niels.

Ik ben Niels en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Bel: 085 040 8066
 

Daag Niels en het team uit.

 

   

  Het probleem van vliegen

  Vliegen vormen een gezondheidsrisico voor u en iedereen om u heen. Daarnaast is het gebrom van dit vliegende insect erg vervelend en kan hij ook nog eens makkelijk allerlei ziekten verspreiden.

   

  Salmonella, cholera, parasitaire wormen en tuberculose zijn voorbeelden van ziekten die door vliegen kunnen worden verspreid. Er zijn soorten die mens en dier bijten en daarom is het soms ook voor uw (huis)dieren prettig om de overlast aan te pakken, mocht deze niet meer goed onder controle te houden zijn door u zelf.

   

  Een vliegenplaag kan in een mum van tijd ontstaan, omdat er maar een paar dagen nodig zijn voor het vliegeneitje om uit te groeien tot een volwassen exemplaar.

  De kleine kamervlieg: klein en ook niet zo erg fijn

  De kleine kamervlieg is een kleiner exemplaar van de huisvlieg en kan in grote zwermen voorkomen en hierdoor overlast veroorzaken. De kleur van de kleine kamervlieg is bruin op het voorste gedeelte van het lijf en drie gele ringen op het achterlijf gecombineerd met driehoekige boven vlakken. Het vrouwtje van de kleine kamervlieg legt 50 eitjes per keer en zo’n 200-600 tijdens haar hele leven. De larven van de kleine kamervlieg ontwikkelen zich in rottend organisch materiaal, zoals bijvoorbeeld een mesthoop in een stal. Ook kan het voorkomen dat larven achter een boomschors of in paddenstoelen zitten.
  Kleine kamervliegen bevuilen oppervlakken wanneer ze hierop landen en brengen gemakkelijk bacteriën of virussen over. Kleine kamervliegen hebben een merkwaardige manier van vliegen: ze vliegen plotseling op, maken een driehoekige beweging, vliegt terug en draait zich 180 graden om, zodat er een nieuwe vlucht gemaakt kan worden.

  Hoe komen kleine kamervliegen in de ruimtes

  Vliegenplagen bevinden zich vaak op de zolder, omdat dit een plek is waar zij zich rustig kunnen ontwikkelen en soms makkelijk toegankelijk is door kieren en gaten of via de dakpannen. Hier kunnen vliegen in alle rust overwinteren, vooral wanneer er een dode muis of rat ligt waar zij zich mee kunnen voeden. Verder kunnen vliegen natuurlijk makkelijk binnenkomen via ramen of deuren, mits u goede voorzorgsmaatregelen heeft genomen zoals door horren te plaatsen.

  Zelf doen of uitbesteden?

  Er zijn veel doe-het-zelf-producten waar u een heel eind mee kunt komen. Ook het plaatsen van horren is een goed idee. Mocht u er niet uitkomen, omdat de zwermen te groot zijn of het probleem in uw stal of pluimvee verblijf voorkomt adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

   

  Wij kunnen u helpen met langdurige en effectieve bestrijding.
  Protect Pest Control is vakbekwaam en beheerst alle technieken optimaal, waardoor ze bij bestrijding ook rekening kunnen houden met de leefwijze van elke soort vlieg, maar ook met uw persoonlijke situatie. Wij zorgen altijd voor een snelle, professionele en duurzame oplossing van uw vliegenprobleem.

  Kleine kamervliegen bestrijden met verschillende technieken

  Protect Pest Control is een professionele ongediertebestrijder en hanteert veilige en succesvolle manieren om de vruchtmotten te bestrijden. Kleine kamervliegen bestrijden we door de rustplekken van de vliegen te behandelen met een bestrijdingsmiddel en een ruimtebehandeling toe te passen (d.m.v. verneveling). Bovendien kan een vliegenlamp als extra oplossing ingezet worden om vliegen weg te vangen. Uiteraard hanteren wij de meest veilige methodes om te bestrijden, voor zowel u en uw gezin als uw huisdier.

  Kleine kamervliegen worden door ons bestreden door het uitvoeren van een naden en kieren behandeling. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk naden en kieren worden ingespoten met een vloeistof, namelijk een geschikt bestrijdingsmiddel.

   

  Ook is er mogelijkheid voor verneveling of het behandelen van rustplekken. Het gebruikte bestrijdingsmiddel heeft een nawerking van ruim 5 weken, waardoor vliegen die later in contact komen met de vloeistof hierdoor aangetast worden. Voor wat betreft preventiemaatregelen kunnen wij u altijd voorzien van effectief advies op maat.

  Protect Pest Control inschakelen

  Protect Pest Control kan de vliegenplaag op een zeer betrouwbare manier bestrijden en u helpen met wering en preventie voor de toekomst. Een vliegenplaag onbehandeld laten is ten zeerste af te raden, omdat de vliegenplaag makkelijk uit de hand kan lopen en de risico’s op het overdragen van ziektes of beten dan niet meer voorkomen kunnen worden.

   

  Protect Pest Control is een professionele ongediertebestrijder en hanteert veilige en succesvolle manieren om een vliegenplaag te bestrijden.

   

  Neem nu contact op met Protect Pest Control voor het plannen van een afspraak op locatie of voor advies en meer informatie

   

  Contact (met Protect Pest Control)

  Inspectie en advies op locatie door Protect Pest Control

  Bestrijding door Protect Pest Control