Menu

Professionele ongediertebestrijding voor een zachte prijs.

Wij begrijpen dat ongedierte erg vervelend kan zijn en middelen die vrij in de handel verkrijgbaar zijn, vaak niet effectief zijn. Met onze 15 jaar ervaring zijn wij instaat om de bron op te sporen en een effectieve en veilige bestrijding uit te voeren, zodat u weer ongedierte vrij bent. Onze werkwijze bestaat uit een inspectie, wering en bestrijding, deze werkwijze is zeer doeltreffend.

Protect Pest Control bestrijd o.a. Muizen, Ratten, Zilvervisjes, Kakkerlakken, Bedwantsen, Houtworm en Boktor, wespen, Mieren, Vliegen en Overige ongedierte.
Tevens bestrijden wij Schimmels en Zwammen.

Wij begrijpen dat we in een drukke economie leven, vandaar onze flexibele werktijden. Wij zijn na kantoortijden en in het weekend te bereiken en hanteren een snelle opvolging om uw probleem op te lossen. Voor spoed gevallen zijn we altijd binnen 24 uur te plaatsen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij hanteren scherpe tarieven en een compleet pakket, duidelijke prijsafspraak dus geen verrassingen achteraf.

Ons bedrijf zit gevestigd in Almere en hebben een werkgebied met een straal van 50 km daarom heen in de plaatsen zoals  Flevoland, Amsterdam, ‘t Gooi, Amersfoort, Utrecht, Harderwijk en Noordoostpolder. Maak nu een afspraak! 

Waarom Protect Pest Control?

  • Altijd binnen 24 uur contact met een ervaren bestrijder!
  • Afspraak wanneer het u uitkomt
  • Snel en doeltreffend
  • Voordelig
  • Kwaliteitsgarantie
  • U bent weer ongedierte vrij!

Maak nu een afspraak!

Particulier

Bel mij terug