Wespen

De wesp is in het voorjaar tot aan het najaar een veel voorkomend insect. Wespen kunnen dan ook zeer hinderlijk en gevaarlijk zijn, vooral voor mensen die allergisch zijn voor een wespensteek. Een wespennest kan uitgroeien tot enkele duizenden wespen. Zelf een wespennest verwijderen of bestrijden is af te raden, de middelen in de vrije verkoop zijn niet effectief en het verwijderen van een nest is niet zonder risico. Wij beschikken over de juiste middelen en de ervaring in het bestrijden /verwijderen van wespennesten. Tevens bieden wij 100% garantie op de bestrijding van wespen

Neem snel contact op met onze bestrijder

Google Beoordelingen
4.9

Waarom Protect Pest Control?

  • Altijd binnen 24 uur een afspraak met een vakbekwame bestrijder!
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snel en doeltreffend
  • Voordelig
  • Kwaliteitsgarantie
  • Discreet en betrouwbaar
  • CPMV gecertificeerd
  • U bent weer ongedierte vrij!
Last van insecten? Bel ons!

15 Jaar ervaring

Door onze ruime ervaring van 15 jaar zijn we gegroeid tot een volwaardig ongediertebestrijding bedrijf, we werken volgens de nieuwste richtlijnen en technieken..

Ongedierte gids

Bepaalde ongedierte kan gevaarlijk en hinderlijk zijn voor mensen en huisdieren.  Vind meer informatie in ons ongedierte gids.

Gratis inspectie

Neem gerust contact op voor een inspectie en/of een vrijblijvende offerte.

Een supersnelle service, heel blij met Niels.
jacqueline janssen
jacqueline J.
18:38 08 Jul 19
Bang dat we last hadden van de huisboktor, maar PPC wist snel door te geven dat het om een bladpootwants ging. Bedankt voor de snelle info!
Rianne Burger
Rianne B.
08:43 22 Feb 19
Snel contact gehad, aardig en gratis advies. ( was gelukkig geen ongedierte)
P.A.M. Fritschy
P.A.M. F.
12:57 15 Feb 19
Snel, vriendelijk en professioneel.
Ben Kroeske
Ben K.
14:38 25 Jan 19
Super service! Op zondag langsgekomen om mn muizen probleem aan te pakken. Vriendelijk, kundig en zeer snel !
Anouk Rosenboom
Anouk R.
17:19 03 Dec 18
Supersnelle service en goede diagnose, binnenkort muizenvrij!
Ellis Steutel
Ellis S.
12:01 16 Nov 18
Super snel reactie op mijn vraag, de volgende dag kwam Niels al langs en heeft me heel goed geïnformeerd!
Eveline Houterman
Eveline H.
18:15 20 Jun 18
Goede communicatie, heel snel een afspraak gemaakt en vriendelijk geholpen! Nu hopelijk van de mieren af.
Bernice Bos
Bernice B.
18:04 17 May 18
Gebeld en via een app een foto van het ongedierte gestuurd. Binnen 5 minuten antwoord en wat we er zelf aan konden doen. En dat zonder kosten in rekening te brengen. Ik kan alleen maar zeggen topservice! Nogmaals dank. En mochten we ooit nog is wat zien kruipen weten we wie we moeten bellen.
Conny Van rijn
Conny Van R.
14:30 21 Nov 17
Top service. Tijdens het eerste bezoek alles dichtgemaakt en gif neergezet. Helaas was er nog een muis. Tijdens het tweede bezoek zelfs de kruipruimte in geweest om daar ook alles af te dichten! Nu hopen dat ze wegblijven!
Peter Zaat
Peter Z.
19:35 29 Oct 17
WILL ROSIER
WILL R.
19:16 08 Jul 17
Telefonisch te hulp gestaan, zonder daar enige kosten voor in rekening te hebben gebracht, top en bedankt voor deze service Niels.
jur van latum
jur van L.
15:44 06 Jul 17
Ik dacht dat we last hadden van muizen en heb Protect pest control benaderd. Ik werd direct gebeld om een afspraak in te plannen. Ik heb het bezoek als heel prettig ervaren. Uiteindelijk bleek het te gaan om een vieze rat, die professioneel is gevangen. Echt heel erg bedankt, mijn voorraad wordt niet meer opgegeten:) en mijn keuken is weer schoon. Mocht je last hebben van ongedierte raad ik zeker aan te bellen naar Protect Pest Control!!Vriendelijke groet,Miranda
Miranda Cote
Miranda C.
15:21 22 May 17
We hadden last van een hommelnest in de spouwmuur. Aan het einde van de dag gebeld met Protect Pest Control. Deze was binnen een half uur ter plaatse. Het probleem is netjes en met positief resultaat verholpen en we kregen nog te horen dat als het hommelnest niet helemaal weg zou zijn, dat ze kosteloos langs kwamen om nogmaals te bestrijden. We hebben het bezoek van Protect Pest Control als erg prettig ervaren en raden dit bedrijf iedereen aan als ze een bestrijdingsbedrijf nodig hebben. Fam. Van der MeerAlmere-Buiten
Patje vdMeer
Patje V.
16:04 18 May 17

Bel mij terug