Menu

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bestrijden, maar vooral preventieve en wering maatregelen treft, om ongedierte geen kans te geven zich in uw bedrijf te gaan vestigen. We werken volgens de richtlijnen en hanteren de nieuwste bestrijdingstechnieken. Preventie staat bij ons hoog in het vaandel en hanteren dan ook het IPM systeem. Het IPM systeem is het nieuwe bestrijden, maar is vooral gericht op het voorkomen van plaagdieren. Registratie wordt via een logboek conform de Haccp richtlijn bijgehouden, zodat u ten alle tijden gewaarborgd bent op het gebied van ongedierte.

Protect Pest Control neemt het onderwerp geheel uit uw handen en heeft u hier geen omkijken naar, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Protect Pest Control verzorgd ook voorlichting voor u en uw personeel om ongedierte te herkenen. Wanneer ongedierte in een vroeg stadium wordt herkend is dit kosten besparend voor uw bedrijf en kan imago schade voorkomen worden.
Altijd dezelfde bestrijder voor uw bedrijf die weet wat er speelt en op de hoogte is van de bedrijfsregels.

Neem gerust contact op voor een inspectie en/of een vrijblijvende offerte. Deze dienst is ten alle tijden kosteloos

WERING

Geef ongedierte geen kans om zich te gaan vestigen in en rondom uw bedrijf, door de juiste wering maatregelen te treffen. Vaak zijn bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud de boosdoener daarvan. Ongedierte ontwikkeld zich goed en snel als deze zaken niet goed voor elkaar zijn. Wij beschikken over de juiste kennis, inzicht en materialen om ongedierte geen kans te geven. Een nieuwbouw bedrijfspand of verbouwing, wij kunnen in samenwerking met de aannemer zorgen dat uw bedrijfspand ongedierteproof wordt afgeleverd. Graag verzorgen wij de wering voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact op voor een bouwkundige inspectie. We opereren vanuit Almere en leveren onze diensten in: Flevoland, Amsterdam, ’t Gooi, Amersfoort, Utrecht, Harderwijk. Mocht uw gemeente er niet bij staan, neem dan alsnog contact op.

PREVENTIE

Nog geen overlast van ongedierte en dat ook graag zo willen houden? Door preventieve maatregelen te treffen is een overlast van ongedierte te voorkomen. Dit kan d.m.v periodieke controles hierin wordt er detectie materiaal geplaatst op strategische locaties en worden elk bezoek gecontroleerd en onderhouden, daarnaast geven wij adviezen omtrent het voorkomen van ongedierte welke worden geregistreerd in een logboek systeem volgens de HACCP richtlijnen. Toch last van ongedierte, dan is preventieve en wering maatregelen in combinatie met bestrijding  de oplossing om snel en duurzaam van u ongedierte af te komen. Plaagdierbeheersing is maatwerk neem vrijblijvend contact op met ons voor een plan van aanpak voor u bedrijf.

Zakelijk

Het IPM systeem

Intergrated pest management, afgekort IPM, is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere factor geworden en zal de komende jaren steeds meer op de voorgrond gaan treden in het plaagdierbeheersingplan. Dit om een plaag snel de kop in te drukken of een plaag te voorkomen en dit met zo min mogelijk biociden. D.m.v. inspectie en registratie wordt het inzichtelijk hoe een plaag voorkomen kan worden.

Hierin wordt er naar de volgende zaken gekeken:

  • Omgeving – wat zijn de mogelijke gevaren en wat voor een soort ongedierte kan er verwacht worden rondom het pand.
  • Bouwkundige staat pand – zijn er bouwkundige tekortkomingen aanwezig waar ongedierte gebruik van zou kunnen maken.
  • Hygiëne – zijn alle hygiëne maatregelen genomen zodat hierdoor geen ongedierte wordt aangetrokken.
  • Bedrijfsmatig – zijn alle bedrijfsmatige zaken op orde zodat ongedierte zich niet gaan vestigen.

Dit zijn enkele voorbeelden, tenslotte is geen situatie hetzelfde. Alles wordt d.m.v. periodieke controles gecontroleerd en gerapporteerd in een logboek systeem conform de HACCP richtlijnen. Indien het IPM systeem wordt toegepast zal dit op den duur kostenbesparend zijn voor u onderneming en heeft u de volledige controle op het gebied van ongedierte. Ook zullen er minder biociden aan te pas hoeven komen, wat ook weer goed voor het milieu zal zijn en onnodig dierenleed zal voorkomen. Neem vrijblijvend contact op voor vragen of een gesprek op locatie.

Zakelijk

Hotel

Wij begrijpen dat u de gasten een ongedierte vrije hotelkamer, restaurant, horeca wilt bieden niks is vervelender dan waneer een gast komt met de klacht in aanraking geweest te zijn met ongedierte. Wij bieden een passende oplossing voor al uw ongedierte en zijn gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van bedwantsen.

Magazijn en fabriek

Uw goederen en goederen van derden veilig opslaan zonder dat daar schade of vervuiling aan kan ontstaan door ongedierte. Wij hebben ruime ervaring om dit te voorkomen en in het ergste geval te bestrijden. Door preventieve en wering maatregelen te treffen kunnen wij ongedierte in uw bedrijf de baas zijn.

Zakelijk
Zakelijk
 

Horeca

Wij zijn uw partner om een ongedierte vrije omgeving te creëren in uw horeca onderneming. Middels periodieke controles en adviezen gericht op bouwkundige, hygiëne en bedrijfsmatige zaken brengen wij de situatie in kaart en zorgen ervoor dat ongedierte geen kans krijgt om zich te gaan vestigen. Tevens kunnen wij de wering voor u verzorgen voor een duurzame oplossing. Dit alles wordt geregistreerd in een logboek systeem via de HACCP richtlijnen deze is ten alle tijden te weerleggen aan de NVWA.

Retail

Retail is een breed begrip met verschillende soorten winkels/panden van het fysiek leveren van goederen tot het leveren van diensten. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing omtrent plaagdierbeheersing. Graag verzorgen wij de dienst plaagdierbeheersing voor winkelpanden, kantoorpanden, scholen, vastgoedbeheer en vereniging van eigenaars [ VvE ]  

Zakelijk

 

Vraag een gratis inspectie aan

Bel mij terug