Ongediertebestrijding Lelystad

Last van ongedierte Lelystad en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Lelystad

Lelystad is een gelegen stad in de provincie Flevoland. Het is de hoofdstad van deze provincie en is vernoemd naar Cornelis Lely, de ontwerper van het IJsselmeerpoldersysteem.

Lelystad is een jonge stad, die pas in 1967 is ontstaan en snel is gegroeid tot een moderne stad met een divers aanbod aan woningen, winkels en recreatieve voorzieningen.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Lelystad is het Nationaal Park Oostvaardersplassen, een natuurgebied dat bekend staat om de unieke flora en fauna. Andere populaire attracties in Lelystad zijn het Bataviawerf, een museum over de Nederlandse maritieme geschiedenis, het Aviodrome, een museum over de luchtvaart en natuurlijk niet te vergeten Batavia stad.

Protect Pest Control helpt zowel particulieren en bedrijven van ongedierte af.

Ongedierte in Lelystad

Ongedierte, zoals ratten, muizen en andere plaagdieren, kunnen problemen opleveren en storend zijn in huis en op het werk. Daarnaast kan ongedierte gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Daarom is het belangrijk om professionele hulp van Protect Pest Control in te schakelen bij het bestrijden van alle soorten ongedierte in Lelystad. Of het nu gaat om een wespen bestrijding of muizenbestrijding wij weten er wel raad mee.

Protect Pest Control is gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Wij kunnen u helpen bij het opsporen van ongedierte en het maken van een plan van aanpak om ongedierte te bestrijden. Onze professionals gebruiken vaak milieuvriendelijke manieren en producten om ervoor te zorgen dat het ongedierte op een veilige, verantwoorde en duurzame manier wordt bestreden.

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken het plan van aanpak en maken voor u een offerte op maat

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de plaagdier risico inventarisatie en plaatsen dan een bestrijdingsplan, zoals besproken in het plan van aanpak.

Plaagdierbeheersing onder controle!

In samenwerking met u, zorgen wij dat de plaagdieren onder controle blijft.

Meest voorkomende plaagdieren in bedrijven

Niets is vervelender dan plaagdieren in uw bedrijf, wat kan lijden in financiële en imago schade. Hiernaast vind u meer informatie over de meest voorkomende plaagdieren in en rondom uw bedrijf.

Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijf, dat is het laatste wat u wilt. Helaas komen deze dieren veel voor in het bedrijfsleven. Wij kunnen u helpen bij de bestrijding.

Lees meer

Wespen bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en bedrijven. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Lees meer

Bedwantsen bestrijden

Hotels, herbergen en B&B's hebben helaas regelmatig te maken met bedwantsen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Lees meer

Wespen kunnen veel overlast en vervelende situaties bezorgen, binnen en rondom uw bedrijf. Deze kunnen wij snel en effectief bestrijden.

Lees meer

Mieren bestrijden

Niet alleen buiten uw bedrijf, maar ook binnen komen mieren veel voor. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Lees meer

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Lees meer

Heb je vragen? Wij bellen u terug!