Grasvlieg bestrijden

Vliegen (Brachycera) behoren tot de orde van de tweevleugeligen. Tot deze orde behoren ongeveer 120 families met allemaal soorten vliegen. De huisvlieg is wellicht het meest bekend en vrijwel alles aan een vlieg is zeer onhygiënisch, zelfs de manier waarop zij zich voortplanten. Wij helpen u daarom met het bestrijden van de grasvlieg.

 

Oppervlakken worden daarom snel aangetast door dit dier en bacteriën verspreiden daardoor razendsnel. Ook is er voor een landing op voedsel of drankjes vaak maar een paar milliseconden voor nodig, waardoor we het niet altijd opmerken dat er een vlieg op heeft gezeten. Dit overkomt iedereen weleens, maar een echte plaag kan zeer vervelend zijn. Wij helpen u daarom met het bestrijden van de grasvlieg.

Om u zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie hebben wij een artikel gemaakt met alle belangrijke informatie die u nodig heeft.

Laten wij beginnen!

Grasvlieg bestrijden
 

Maak kennis met Niels.

Ik ben Niels en zou u graag

verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Bel: 085 040 8066
 

Daag Niels en het team uit.

 

   

  Het probleem van grasvliegen

  Vliegen vormen een gezondheidsrisico voor u en iedereen om u heen. Daarnaast is het gebrom van dit vliegende insect erg vervelend en kan hij ook nog eens makkelijk allerlei ziekten verspreiden.

   

  Salmonella, cholera, parasitaire wormen en tuberculose zijn voorbeelden van ziekten die door vliegen kunnen worden verspreid. Er zijn soorten die mens en dier bijten en daarom is het soms ook voor uw (huis)dieren prettig om de overlast aan te pakken, mocht deze niet meer goed onder controle te houden zijn door u zelf.

   

   

  Een vliegenplaag kan in een mum van tijd ontstaan, omdat er maar een paar dagen nodig zijn voor het vliegeneitje om uit te groeien tot een volwassen exemplaar. Daarnaast leggen vrouwtjes tijdens hun hele leven tussen 400 – 600 eieren.

  De grasvlieg: geboren in het groen

  De grasvlieg is geel met drie glanzende zwarte strepen op de bovenzijde van het borststuk. Dit is een bijna haarloze vlieg met een lengte van 3 mm. In tegenstelling tot andere insecten vindt de ontwikkeling van ei tot volwassen dier zich niet binnenshuis plaats. Larven zitten in ongemaaid en vaak verwaarloosd grasland (vandaar ook de naam grasvlieg) met veel composieten. Ze voeden zich ook met in gallen op planten voorkomende luizen. Tijdens de winter verblijven grasvliegen in grote zwermen op beschutte plaatsen tegen of in spouwmuren van gebouwen. Ook kunnen ze soms via dakpannen binnen in gebouwen of huizen komen.

   

  Grasvliegen zelf zijn niet schadelijk, maar kunnen door hun grote zwermen wel erg hinderlijk zijn voor mens en dier. Bestrijd uw grasvlieg daarom snel.

  Hoe komen vliegen in de ruimtes

  Vliegenplagen bevinden zich vaak op de zolder, omdat dit een plek is waar zij zich rustig kunnen ontwikkelen en soms makkelijk toegankelijk is door kieren en gaten of via de dakpannen. Hier kunnen vliegen in alle rust overwinteren, vooral wanneer er een dode muis of rat ligt waar zij zich mee kunnen voeden. Verder kunnen vliegen natuurlijk makkelijk binnenkomen via ramen of deuren, mits u goede voorzorgsmaatregelen heeft genomen zoals door horren te plaatsen.

  Zelf doen of uitbesteden?

  Er zijn veel doe-het-zelf-producten waar u een heel eind mee kunt komen. Ook het plaatsen van horren is een goed idee. Mocht u er niet uitkomen, omdat de zwermen te groot zijn of het probleem in uw stal of pluimvee verblijf voorkomt adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u helpen met langdurige en effectieve bestrijding.

   

  Protect Pest Control is vakbekwaam en beheerst alle technieken optimaal, waardoor ze bij bestrijding ook rekening kunnen houden met de leefwijze van elke soort vlieg, maar ook met uw persoonlijke situatie. Wij zorgen altijd voor een snelle, professionele en duurzame oplossing van uw vliegenprobleem.

  Grasvliegen bestrijden met verschillende technieken

  Grasvliegen worden door ons bestreden door het uitvoeren van een naden en kieren behandeling. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk naden en kieren worden ingespoten met een vloeistof, namelijk een geschikt bestrijdingsmiddel.

   

  Ook is er mogelijkheid voor verneveling of het behandelen van rustplekken. Het gebruikte bestrijdingsmiddel heeft een nawerking van ruim 5 weken, waardoor vliegen die later in contact komen met de vloeistof hierdoor aangetast worden. Voor wat betreft preventiemaatregelen kunnen wij u altijd voorzien van effectief advies op maat.

  Protect Pest Control inschakelen

  Protect Pest Control kan de vliegenplaag op een zeer betrouwbare manier bestrijden en u helpen met wering en preventie voor de toekomst. Een vliegenplaag onbehandeld laten is ten zeerste af te raden, omdat de vliegenplaag makkelijk uit de hand kan lopen en de risico’s op het overdragen van ziektes of beten dan niet meer voorkomen kunnen worden. Wij bestrijden gemakkelijk uw grasvlieg.

   

  Protect Pest Control is een professionele ongediertebestrijder en hanteert veilige en succesvolle manieren om een vliegenplaag te bestrijden.

   

  Neem nu contact op met Protect Pest Control voor het plannen van een afspraak op locatie of voor advies en meer informatie.

   

  Contact (met Protect Pest Control)

  Inspectie en advies op locatie door Protect Pest Control

  Bestrijding door Protect Pest Control