gracht in amersfoort met boompjes en gebouwen en een man die de hond uitlaat

Ongediertebestrijding Amersfoort

Last van ongedierte in Amersfoort en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Amersfoort

Amersfoort is een stad gelegen in de provincie Utrecht, in het midden van Nederland. Het is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en heeft ongeveer 160.000 inwoners. Ook het Onze-Lieve-Vrouweplein is een prachtig plein met vele historische gebouwen en gezellige terrasjes. Ook heeft Amersfoort een bruisend centrum met vele winkels, restaurants en cafés. De binnenstad heeft vele gezellige pleinen

Protect Pest Control is ervoor zowel particulieren en bedrijven, we helpen u graag.

Ongedierte in de binnenstad Amersfoort

In zo’n bruisend centrum als in Amersfoort, met veel restaurants, hotels, cafés, theater en winkels zijn vaak ook helaas veel ongedierte te vinden. Door de wat oudere en soms monumentale panden zijn er voor met name muizen veel ingangen welke naar binnen leiden en zo een overlast van deze ongedierte soort kan ontstaan. Protect Pest Control krijgt dan ook regelmatig meldingen voor muizen bestrijden, wij zijn snel ter plaatse.

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken het plan van aanpak en maken voor u een offerte op maat

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de plaagdier risico inventarisatie en plaatsen dan een bestrijdingsplan, zoals besproken in het plan van aanpak.

Plaagdierbeheersing onder controle!

In samenwerking met u, zorgen wij dat de plaagdieren onder controle blijft.

Meest voorkomende plaagdieren in bedrijven

Niets is vervelender dan plaagdieren in uw bedrijf, wat kan lijden in financiële en imago schade. Hiernaast vind u meer informatie over de meest voorkomende plaagdieren in en rondom uw bedrijf.

Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijf, dat is het laatste wat u wilt. Helaas komen deze dieren veel voor in het bedrijfsleven. Wij kunnen u helpen bij de bestrijding.

Muizen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en bedrijven. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Hotels, herbergen en B&B's hebben helaas regelmatig te maken met bedwantsen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Bedwantsen bestrijden

Wespen bestrijden

Wespen kunnen veel overlast en vervelende situaties bezorgen, binnen en rondom uw bedrijf. Deze kunnen wij snel en effectief bestrijden.

Wespen bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen buiten uw bedrijf, maar ook binnen komen mieren veel voor. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!