Ongediertebestrijding Almere

Last van ongedierte in Almere en omgeving?

 

Ongediertebestrijding in Almere, daar helpen wij u graag bij.

Protect Pest Control: uw lokale ongediertebestrijder in Almere

Overlast door ongedierte kan uw huishouden of bedrijf aardig ontregelen. Als dit bij u het geval is, dan kunt u ons inschakelen voor uw ongedierteprobleem in Almere en omgeving. Wij hebben kennis van alle veel voorkomende plaagdieren in dit gebied en kunnen daarom een professionele maatwerk oplossing bieden die in het verleden al effectief is gebleken.

Plaagdieren in een jonge stad als Almere

Plaagdieren kunnen behoorlijk vervelend en onwenselijk zijn. Naast hinderlijke overlast speelt hygiëne ook een belangrijke rol, omdat veel soorten ongedierte bacteriën en ziektes met zich kunnen meedragen. Daarnaast kunnen voedselvoorraden worden aangetast, omdat zij zich in uw kasten en keuken begeven. Het komt daarnaast veel voor dat ongedierte knaagschade veroorzaakt en u daardoor daadwerkelijk schade heeft aan uw meubilair of in sommige extreme gevallen aan de binnenkant van uitgevreten balken die de stabiliteit van een constructie verzwakken. Wij komen in Almere ook regelmatig in contact met mensen die overlast hebben door muizen, kakkerlakken of zilvervisjes. Almere is een jonge stad waar nog steeds erg veel wordt gebouwd. Zilvervisjes houden van een hoge luchtvochtigheid en komen daarom vaak voor in nieuwe woningen, vanwege vochtige betonnen muren en hout. Nieuwbouwwoningen zijn vaak ook nog een goed geïsoleerd, wat het moeilijk maakt de luchtvochtigheid te laten dalen.

 

Hierdoor kunt u veel beestjes aantreffen in uw (nieuwbouw) woning, maar ook aan de rand van het water of als uw huis in de volle natuur van Almere staat komt u waarschijnlijk plaagdieren tegen. Wij zijn een Almeers bedrijf en weten daarom precies wat er op het gebied van plaagdieren in onze eigen stad speelt. U bent daarom uitgenodigd om gebruik te maken van onze kennis en ons specialisme.

Zo simpel als 1-2-3!

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk plaagdier het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u op inspectie. Door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen.

Veel voorkomende plaagdieren in Almere