uitzicht op almere met grote gebouwen en water

Ongediertebestrijding Almere

Last van ongedierte in Almere en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Almere

Overlast door ongedierte kan uw huishouden of bedrijf aardig ontregelen. Als dit bij u het geval is, dan kunt u ons inschakelen voor uw ongedierteprobleem in Almere en omgeving. Wij helpen bij de ongediertebestrijding in Almere. Wij hebben kennis van alle veel voorkomende plaagdieren in dit gebied en kunnen daarom een professionele maatwerk oplossing bieden die in het verleden al effectief is gebleken.

 

Ongedierte in een nieuwe en snelgroeiende stad als Almere

Ongedierte in Almere, we hebben er dagelijks mee te maken. Almere is een nieuwe en snelgroeiende stad met al meer dan 200.000 inwoners, de dichtheid van de bevolking wordt steeds hoger. De ruimtes waar ongedierte in de natuur en omliggende ruimtes verblijven komen steeds dichter bij onze leefomgeving, met gevolg steeds vaker overlast van ongedierte. Veel nieuwbouwwijken ontstaan en oudere wijken blijven met ieder zijn ongedierteproblemen. In nieuwe wijken kunt u denken aan muizen, ratten en zilvervisjes. In de wat oudere wijken komen vaker muizen, ratten, papiervisjes en motmuggen. Voor al deze en ander ongedierte heeft Protect Pest Control de meest doeltreffende en effectieve oplossing, tevens voorzien we u van adviezen en preventie om dit in de toekomst te voorkomen.

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze, prijzen en maken graag een afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken met u het plan van aanpak.

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de bestrijding zoals bespoken met u in het plan van aanpak. Na bestrijding geven wij ook nog advies.

U bent weer ongedierte vrij!

U kunt weer genieten van een ongedierte vrije omgeving, waar wij garantie op geven.

Meest voorkomende ongediertebestrijding in Almere

De ongedierte soorten welke veel voorkomen zijn met name Muizen, Ratten, Wespen, Mieren, Zilvervisjes, Papiervisjes, Mollen. Staat u ongedierte soort er niet tussen neem dan contact op met ons.

Muizen bestrijden

Muizen zijn de meest voorkomende ongedierte. Ze komen veel voor in en rondom onze leefomgeving en kunnen tevens veel schade toebrengen.

Muizen bestrijden

Wespen bestrijden

Er zijn vele wespen-soorten en kunnen voor vervelende situaties zorgen omdat ze in onze omgeving nesten bouwen.

Wespen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen is een steeds vaker voorkomend probleem. Dat komt omdat er veel gereisd wordt en ze in onze koffers meegebracht worden.

Bedwantsen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en woningen. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen in de tuin, maar ook in huizen kunnen mieren veel voorkomen. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!