personeel van protect pest control met busjes aan het water

Zakelijke ongediertebestrijding

Last van ongedierte in uw kantoorpand?

Protect Pest Control: de beste keuze voor plaagdierbeheersing voor in en om uw bedrijf

Al meer dan 15 jaar is Protect Pest Control gespecialiseerd in plaagdierbeheersing. We zijn gevestigd in Dronten, maar bestrijden plaagdieren ook in alle plaatsen in een straal van ruim 50 kilometer rondom Dronten. We verzorgen plaagdierbeheersing, preventie én wering van plaagdieren voor uw bedrijf. Bovendien zijn we 7 dagen per week bereikbaar, waardoor u zo snel mogelijk van uw plaagdieren af bent. In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een volwaardig plaagdierbeheersing bedrijf in Dronten en werken we uitsluitend volgens de nieuwste richtlijnen en zijn wij tevens IPM 2023 gecertificeerd.

Daarom kiest u voor ons

Waarom Protect Pest Control?

Bij Protect Pest Control staat persoonlijk contact, een goede prijs-kwaliteit verhouding en een snelle en deskundige service hoog in het vaandel. Onze deskundigen werken samen met u, om de plaagdieren te reduceren en mogelijk plaagdiervrij te krijgen en te houden. Tevens registreren wij alles in een digitaal logboek, zodat u altijd inzage heeft over de situatie in uw bedrijf.

  • Altijd binnen 24 uur contact
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snel en doeltreffend
  • Discreet en betrouwbaar
  • Voordelig
  • IPM 2023 gecertificeerd
  • Digitaal logboek
  • Kwaliteitsgarantie
  • EVM en VCA gecertificeerd
  • U bent weer plaagdier vrij!

Snelle service. Gisteravond gemeld via contactformulier op hun site en vanmorgen al iemand aan de telefoon. Afspraak gemaakt voor vandaag tussen 10 en 12 en Niels was mooi op tijd in dit blok. Vriendelijke man en snel gewerkt. Nu een paar dagen wachten of de behandeling werkt. Bedankt Protect Pest Control.

Henk B.

Voor het eerst van dit bedrijf gebruik gemaakt. Echt top. Eenvoudig afspraak gemaakt en Niels zeer deskundig en heel vriendelijk. Hoop niet dat het nodig is, maar dan zeker weer dit bedrijf/Niels.

Rasul N.

Vanuit frustratie en wanhoop vanwege muizen in huis het eerste bedrijf gebeld dat wij konden vinden en dat was Protect Pest Control. Ik ben zeer tevreden over hun werk en service. Ze reageren snel op je vraag en een afspraak was ook snel ingepland. Niels is vriendelijk, geeft goed en duidelijk advies en informatie over het probleem en lost het professioneel op.

Ingrid D.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken het plan van aanpak en maken voor u een offerte op maat

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de plaagdier risico inventarisatie en plaatsen dan een bestrijdingsplan, zoals besproken in het plan van aanpak.

Plaagdierbeheersing onder controle!

In samenwerking met u, zorgen wij dat de plaagdieren onder controle blijft.

Meest voorkomende plaagdieren in bedrijven

Niets is vervelender dan plaagdieren in uw bedrijf, wat kan lijden in financiële en imago schade. Hiernaast vind u meer informatie over de meest voorkomende plaagdieren in en rondom uw bedrijf.

Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijf, dat is het laatste wat u wilt. Helaas komen deze dieren veel voor in het bedrijfsleven. Wij kunnen u helpen bij de bestrijding.

Muizen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en bedrijven. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Hotels, herbergen en B&B's hebben helaas regelmatig te maken met bedwantsen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Bedwantsen bestrijden

Wespen bestrijden

Wespen kunnen veel overlast en vervelende situaties bezorgen, binnen en rondom uw bedrijf. Deze kunnen wij snel en effectief bestrijden.

Wespen bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen buiten uw bedrijf, maar ook binnen komen mieren veel voor. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Zakelijke plaagdierbestrijding

We zijn gespecialiseerd in het bestrijden van plaagdieren, maar vooral ook in het bieden van preventieve oplossingen om toekomstige problemen met plaagdieren te voorkomen. We beschikken over alle kennis en kunde die nodig is om plaagdieren geen kans meer te geven zich in uw bedrijf te vestigen. Uiteraard bestrijden we volgens de nieuwste richtlijnen en maken we gebruik van de nieuwste bestrijdingstechnieken, zoals IPM 2023. Door onze scherpe prijsstelling en werkwijze bieden we een kostenbesparende oplossing voor uw organisatie. Dankzij onze preventieve expertise voorkomt u bovendien toekomstige kosten voor plaagdierbestrijding. Registratie houden we bij via een digitaal logboek, zodat u ten alle tijden gewaarborgd bent op het gebied van plaagdierbeheersing en dat u altijd inzage heeft over de situatie in uw bedrijf. Is uw bedrijf gevestigd in ons werkgebied en heeft u last van plaagdieren? Twijfel niet en neem contact op met hét plaagdierbeheersingbedrijf Protect Pest Control voor een geheel vrijblijvende offerte of inspectie op locatie.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!