grote rode gebouwen met groene daken en gras in de voorgrond

Ongediertebestrijding Lelystad

Last van ongedierte Lelystad en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Lelystad

Lelystad is een gelegen stad in de provincie Flevoland. Het is de hoofdstad van deze provincie en is vernoemd naar Cornelis Lely, de ontwerper van het IJsselmeerpoldersysteem.

Lelystad is een jonge stad, die pas in 1967 is ontstaan en snel is gegroeid tot een moderne stad met een divers aanbod aan woningen, winkels en recreatieve voorzieningen.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Lelystad is het Nationaal Park Oostvaardersplassen, een natuurgebied dat bekend staat om de unieke flora en fauna. Andere populaire attracties in Lelystad zijn het Bataviawerf, een museum over de Nederlandse maritieme geschiedenis, het Aviodrome, een museum over de luchtvaart en natuurlijk niet te vergeten Batavia stad.

Protect Pest Control helpt zowel particulieren en bedrijven van ongedierte af.

Ongedierte in Lelystad

Ongedierte, zoals ratten, muizen en andere plaagdieren, kunnen problemen opleveren en storend zijn in huis en op het werk. Daarnaast kan ongedierte gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Daarom is het belangrijk om professionele hulp van Protect Pest Control in te schakelen bij het bestrijden van alle soorten ongedierte in Lelystad. Of het nu gaat om een wespen bestrijding of muizenbestrijding wij weten er wel raad mee.

Protect Pest Control is gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Wij kunnen u helpen bij het opsporen van ongedierte en het maken van een plan van aanpak om ongedierte te bestrijden. Onze professionals gebruiken vaak milieuvriendelijke manieren en producten om ervoor te zorgen dat het ongedierte op een veilige, verantwoorde en duurzame manier wordt bestreden.

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze, prijzen en maken graag een afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken met u het plan van aanpak.

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de bestrijding zoals bespoken met u in het plan van aanpak. Na bestrijding geven wij ook nog advies.

U bent weer ongedierte vrij!

U kunt weer genieten van een ongedierte vrije omgeving, waar wij garantie op geven.

Meest voorkomende ongedierte in Lelystad

De ongedierte soorten welke veel voorkomen zijn met name Muizen, Ratten, Wespen, Mieren, Bedwantsen, Zilvervisjes, Papiervisjes, Mollen. Staat u ongedierte soort er niet tussen neem dan contact op met ons.

Muizen bestrijden

Muizen zijn de meest voorkomende ongedierte. Ze komen veel voor in en rondom onze leefomgeving en kunnen tevens veel schade toebrengen.

Muizen bestrijden

Wespen bestrijden

Er zijn vele wespen-soorten en kunnen voor vervelende situaties zorgen omdat ze in onze omgeving nesten bouwen.

Wespen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen is een steeds vaker voorkomend probleem. Dat komt omdat er veel gereisd wordt en ze in onze koffers meegebracht worden.

Bedwantsen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en woningen. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen in de tuin, maar ook in huizen kunnen mieren veel voorkomen. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!