Ongediertebestrijding Bussum

Last van ongedierte in Bussum en omgeving?

Protect Pest Control: uw regionale ongediertebestrijder in Bussum 

Overlast door ongedierte kan uw huishouden of bedrijf aardig ontregelen. Als dit bij u het geval is, dan kunt u ons inschakelen voor uw ongedierteprobleem in Bussum en omgeving. Wij hebben kennis van alle veel voorkomende plaagdieren in dit gebied en kunnen daarom een professionele maatwerk oplossing bieden die in het verleden al effectief is gebleken. 

Plaagdieren in een authentieke stad als Bussum

Plaagdieren kunnen behoorlijk vervelend en onwenselijk zijn. Naast hinderlijke overlast speelt hygiëne ook een belangrijke rol, omdat veel soorten ongedierte bacteriën en ziektes met zich kunnen meedragen. Daarnaast kunnen voedselvoorraden worden aangetast, omdat zij zich in uw kasten en keuken begeven. Het komt daarnaast veel voor dat ongedierte knaagschade veroorzaakt en u daardoor daadwerkelijk schade heeft aan uw meubilair of in sommige extreme gevallen aan de binnenkant van uitgevreten balken die de stabiliteit van een constructie verzwakken. Wij komen in Bussum ook regelmatig in contact met mensen die overlast hebben door muizen, kakkerlakken of wespen. Bussum is geen nieuwe stad en heeft daardoor ook nog veel authentieke kenmerken, met woningen die in de jaren 30 zijn gebouwd. Deze woningen hebben constructies waar plaagdieren makkelijker in kunnen komen, door (verouderde) gaten en kieren. Daarnaast is er vrij veel natuur en water in Bussum en omgeving, waardoor er ook regelmatig overlast is door insecten en bruine ratten.

Kortom, er zijn allerlei soorten plaagdieren waar u last van kunt hebben als u in Bussum woont en wij zijn in dit gebied dan ook erg actief met bestrijding. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een effectieve oplossing voor uw plaagdierprobleem!

Zo simpel als 1-2-3!

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk plaagdier het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u op inspectie. Door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen.  

Veel voorkomende plaagdieren in Bussum

Muizen                              Papiervisjes

Bruine ratten                   Vogels                               

Insecten                           Mollen

Kakkerlakken                 Wespen