blauwverkeersbord op de grens van almere poort

Ongediertebestrijding Almere Poort

Resultaatgerichte bestrijding van plaagdieren in Almere Poort

Protect Pest Control: uw lokale ongediertebestrijding in Almere-Poort

Overlast door ongedierte kan uw huishouden of bedrijf aardig ontregelen. Als dit bij u het geval is, dan kunt u ons inschakelen voor uw ongedierteprobleem in Almere en omgeving. Wij helpen met de ongediertebestrijding in Almere-Poort. Wij hebben kennis van alle veel voorkomende plaagdieren in dit gebied en kunnen daarom een professionele maatwerk oplossing bieden die in het verleden al effectief is gebleken.

Plaagdieren in een divers woongebied als Almere- Poort

Plaagdieren kunnen behoorlijk vervelend en onwenselijk zijn. Naast hinderlijke overlast speelt hygiëne ook een belangrijke rol, omdat veel soorten ongedierte bacteriën en ziektes met zich mee kunnen dragen. Daarnaast kunnen voedselvoorraden worden aangetast, omdat zij zich in uw kasten en keuken begeven. Wij komen in Almere ook regelmatig in contact met mensen die overlast hebben van muizen, kakkerlakken of zilvervisjes. Almere is een jonge stad waar nog steeds erg veel wordt gebouwd, vooral in Almere-Poort wordt nog veel nieuwbouw gerealiseerd. Zilvervisjes houden van een hoge luchtvochtigheid en komen daarom vaak voor in nieuwbouwwoningen, vanwege bouwvocht in betonnen muren en hout. Nieuwbouwwoningen zijn vaak ook nog eens goed geïsoleerd, wat het moeilijk maakt de luchtvochtigheid te laten dalen.

Hierdoor kunt u veel beestjes aantreffen in uw (nieuwbouw) woning, maar ook aan de rand van het water of als uw huis in de volle natuur van Almere staat komt u waarschijnlijk plaagdieren tegen. Almere-Poort, bijvoorbeeld de wijk Duin, ligt vlak bij het water en dat zorgt voor plaagdieren die dol zijn op vochtige leefomgevingen zoals ratten, muizen, wespen en zilvervisjes. Daarnaast heeft Almere-Poort ook gebieden met veel bos, wat weer een andere uitdaging op het gebied van bestrijding geeft.

Wij zijn een lokaal bedrijf en weten daarom precies wat er op het gebied van plaagdieren in deze stad speelt. U bent daarom uitgenodigd om gebruik te maken van onze kennis en ons specialisme. Om welk plaagdier het ook gaat, wij kunnen u hiermee helpen.

Zo simpel 1-2-3!

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk plaagdier het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u voor inspectie. Door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!