gemetseld gebouw met een kloktoren op de achtergrond en auto's langs de weg

Ongediertebestrijding Swifterbant

Last van ongedierte in Swifterbant en omgeving?

Protect Pest Control: uw lokale ongediertebestrijder in Swifterbant

Swifterbant is een klein dorp in de provincie Flevoland in Nederland. Het ligt ten noorden van Almere en is een deel van de gemeente Dronten.

Swifterbant is ontstaan in de jaren ’70 als een van de eerste nederzettingen in de nieuwe provincie Flevoland. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer en is omgeven door groene gebieden en water.

In Swifterbant wonen ongeveer 4.000 mensen in een mix van oudere huizen en nieuwbouwwoningen. Het dorp biedt een aantal basisvoorzieningen zoals een supermarkt, een basisschool en een sportvereniging. Er is ook een mooie jachthaven en diverse wandel- en fietspaden in de omgeving.

Wij zijn gevestigd in Dronten, zoekt u een lokale ongediertebestrijder voor uw woning of bedrijf neem dan snel contact met ons op.

Ongedierte in Swifterbant

Een van de meest voorkomende problemen is ongedierte in huis of in het bedrijf of omliggende ruimtes daarvan, zoals muizen, ratten en andere plaagdieren. Deze beestjes kunnen zich snel vermenigvuldigen en zorgen voor problemen in bijvoorbeeld de voedselindustrie, akkerlanden, in woningen of sportverenigingen. Bovendien kunnen ze ziektes overbrengen, waardoor het belangrijk is om snel actie te ondernemen wanneer er tekenen van ongedierte worden waargenomen in Swifterbant. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld wespen bestrijden, muizenbestrijding en nog veel meer!

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze, prijzen en maken graag een afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken met u het plan van aanpak.

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de bestrijding zoals bespoken met u in het plan van aanpak. Na bestrijding geven wij ook nog advies.

U bent weer ongedierte vrij!

U kunt weer genieten van een ongedierte vrije omgeving, waar wij garantie op geven.

Veel voorkomende ongedierte in Swifterbant

De ongedierte soorten welke veel voorkomen zijn met name Muizen, Ratten, Wespen, Mieren, Zilvervisjes, Papiervisjes, Mollen. Staat u ongedierte soort er niet tussen neem dan contact op met ons.

Muizen bestrijden

Muizen zijn de meest voorkomende ongedierte. Ze komen veel voor in en rondom onze leefomgeving en kunnen tevens veel schade toebrengen.

Muizen bestrijden

Wespen bestrijden

Er zijn vele wespen-soorten en kunnen voor vervelende situaties zorgen omdat ze in onze omgeving nesten bouwen.

Wespen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen is een steeds vaker voorkomend probleem. Dat komt omdat er veel gereisd wordt en ze in onze koffers meegebracht worden.

Bedwantsen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en woningen. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen in de tuin, maar ook in huizen kunnen mieren veel voorkomen. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!