amsterdamse panden aan het water en een boot op het water

Ongediertebestrijding Amsterdam

Last van ongedierte in Amsterdam en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en een van de meest bezochte steden van Europa. In de Gouden Eeuw (17e eeuw) groeide Amsterdam uit tot een van de belangrijkste handelssteden ter wereld. De stad werd rijk door de handel in specerijen, textiel, diamanten en andere goederen en dat zie je nog terug in de prachtige grachtenpanden en gebouwen uit deze periode. Vandaag de dag is Amsterdam nog steeds een belangrijk economisch en cultureel centrum en staat het bekend om haar tolerantie, diversiteit en levendigheid.

Protect Pest Control is ervoor zowel particulieren en bedrijven, we helpen u graag.

Ongedierte in de hoofdstad Amsterdam

Ongediertebestrijding is een belangrijk onderdeel in Amsterdam. De stad is namelijk erg dichtbevolkt en de aanwezigheid van voedsel en afval trekt ongedierte aan, zoals muizen, ratten, kakkerlakken en bedwantsen. Dagelijks krijgen wij meldingen van ongedierte uit Amsterdam vooral muizenbestrijding en rattenbestrijding bij bedrijven zijn werkzaamheden waar we veel mee bezig zijn. Wering is tenslotte een zeer belangrijk onderdeel, dit zorgt ervoor dat ongedierte niet in panden terecht kunnen komen. Met name bedrijven welke voedsel bereiden of verkopen hebben vaak te maken met ongedierte, maar zelfs kantoorpanden, Hotels, theaters en detailhandel kunnen te maken krijgen met ongedierte.

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken het plan van aanpak en maken voor u een offerte op maat

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de plaagdier risico inventarisatie en plaatsen dan een bestrijdingsplan, zoals besproken in het plan van aanpak.

Plaagdierbeheersing onder controle!

In samenwerking met u, zorgen wij dat de plaagdieren onder controle blijft.

Meest voorkomende plaagdieren in bedrijven

Niets is vervelender dan plaagdieren in uw bedrijf, wat kan lijden in financiële en imago schade. Hiernaast vind u meer informatie over de meest voorkomende plaagdieren in en rondom uw bedrijf.

Mocht u nog meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijf, dat is het laatste wat u wilt. Helaas komen deze dieren veel voor in het bedrijfsleven. Wij kunnen u helpen bij de bestrijding.

Muizen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en bedrijven. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Hotels, herbergen en B&B's hebben helaas regelmatig te maken met bedwantsen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden hiervan.

Bedwantsen bestrijden

Wespen bestrijden

Wespen kunnen veel overlast en vervelende situaties bezorgen, binnen en rondom uw bedrijf. Deze kunnen wij snel en effectief bestrijden.

Wespen bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen buiten uw bedrijf, maar ook binnen komen mieren veel voor. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!