personeel van protect pest control met busjes aan het water

Ongediertebestrijding Wezep

Last van ongedierte in Wezep en omgeving?

Protect Pest Control: uw ongediertebestrijder in Wezep

Wezep is een plaats en gemeente in de provincie Gelderland in Nederland. Het ligt in de regio Veluwe en is gelegen aan de rivier de IJssel.

Wezep is een oude stad met een rijke historie. Het is ontstaan in de middeleeuwen en had een belangrijke rol als centrum voor de textielindustrie. Er zijn nog steeds sporen te zien van deze rijke historie, zoals de mooie gevels van de oude wevershuizen en de monumentale kerk.

De omgeving van Wezep biedt veel mogelijkheden voor recreatie en toerisme. Er zijn diverse wandel- en fietspaden in het natuurgebied de Veluwe, evenals bossen, heidevelden en meren. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Ongedierte in Wezep

Biddinghuizen een van de drie dorpen in de gemeente Dronten, Biddinghuizen is qua grootte de een na grootste van de drie. Biddinghuizen is een uitgestrekt gebied met veel akkerbouw, evenementen terrein, campings en natuurlijk Walibi, daarnaast woonwijken rondom het centrum. Er worden ook veel nieuwbouwwijken gebouwd rondom Biddinghuizen. Veelal zijn het muizen, ratten, wespen, vliegen en mollen die vaak voorkomen. Graag komen we langs voor een inspectie op locatie of bestrijding. 

Snel in contact komen met Protect Pest Control

Protect Pest Control vindt het belangrijk dat de bestrijding op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. Soms weet u misschien niet om welk soort ongedierte het gaat, maar ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie, door de situatie ter plekke te beoordelen kunnen wij als gevolg van onze jarenlange ervaring op dit gebied de beste bestrijdingsmethode kiezen. Wij hanteren een opvolging binnen 24 uur van uw melding voor ongedierte.

Zo gaan wij te werk

Neem contact op

Wij bespreken met u onze werkwijze, prijzen en maken graag een afspraak met u.

Wij gaan aan de slag

Wij komen bij u op locatie voor een inspectie en bespreken met u het plan van aanpak.

Bestrijding op maat

Wij beginnen met de bestrijding zoals bespoken met u in het plan van aanpak. Na bestrijding geven wij ook nog advies.

U bent weer ongedierte vrij!

U kunt weer genieten van een ongedierte vrije omgeving, waar wij garantie op geven.

Veel voorkomende ongedierte in Wezep

De ongedierte soorten welke veel voorkomen zijn met name Muizen, Ratten, Wespen, Mieren, Zilvervisjes, Papiervisjes, Mollen. Staat u ongedierte soort er niet tussen neem dan contact op met ons.

Muizen bestrijden

Muizen zijn de meest voorkomende ongedierte. Ze komen veel voor in en rondom onze leefomgeving en kunnen tevens veel schade toebrengen.

Muizen bestrijden

Wespen bestrijden

Er zijn vele wespen-soorten en kunnen voor vervelende situaties zorgen omdat ze in onze omgeving nesten bouwen.

Wespen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen is een steeds vaker voorkomend probleem. Dat komt omdat er veel gereisd wordt en ze in onze koffers meegebracht worden.

Bedwantsen bestrijden

Ratten bestrijden

Ratten is een steeds groter probleem in steden, landbouw en woningen. Het zijn ziekte verspreiders en kunnen veel schade aanrichten.

Ratten bestrijden

Mieren bestrijden

Niet alleen in de tuin, maar ook in huizen kunnen mieren veel voorkomen. Het is een klein insect maar kan in grote getale, een groot probleem zijn.

Mieren bestrijden

Mollen bestrijden

Deze kleine dieren kunnen voor grote overlast zorgen in gazons, tuinen en sportvelden. Molshopen en verzakkingen kunnen het gevolg zijn.

Mollen bestrijden

Heb je vragen? Wij bellen u terug!