personeel van protect pest control met busjes aan het water

Over ons

Dus wilt u:

Neem dan vrijblijvend contact op voor adviezen, gratis inspectie of voor een behandeling op maat.

Waarom Protect Pest Control?

Wij zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het voorkomen en bestrijden van alle soorten ongedierte. Dit doen wij bij bedrijven en particulieren. Door onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar zijn we gegroeid tot een professioneel ongediertebestrijding bedrijf in Dronten. We werken volgens de nieuwste richtlijnen zoals IPM knaagdierbeheersing 2023.  Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig nascholing om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en om extra kennis op te doen. Onze leidraad in onze bedrijfsvoering is persoonlijk contact, goede prijs-kwaliteit verhouding, milieu en snelle service. We nemen het onderwerp ongedierte geheel uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op alle andere bedrijfsactiviteiten. Wij begrijpen dat we in een drukke economie leven vandaar onze flexibele werktijden. U heeft altijd binnen 24 uur contact met onze ongediertebestrijders. Voor zowel de zakelijke markt als de particulier.

Even voorstellen

Niels

Hallo mijn naam is Niels Ik ben vaak bij bedrijven te vinden om via preventie ongedierte te voorkomen, het is dan ook een uitdaging om via preventie te komen tot een ongediertevrije omgeving. Het contact met klanten spreekt mij dan ook enorm aan! Heeft u last van ongedierte in uw bedrijf of thuis, daag mij en het team Protect Pest Control uit.

Jolanda

Goedendag, mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jolanda Ronday. Het werken met mensen en ze te helpen om hun overlast op te lossen is iets wat mij erg aanspreekt. De bron van het probleem opsporen waarvan u last heeft en dit te stoppen is wat mijn werk zo interessant maakt. Ik kijk er dan ook naar uit om met u samen te werken om uw overlast te verhelpen.