uitzicht op almere met grote gebouwen en water

Muizen bestrijden Almere

Zoekt u professionele muizenbestrijding in Almere? Schakel ons direct in.

Muizen bestrijden in huis

Heeft u last van muizen in uw woning of bedrijfspand in Almere? Professionele en adequate muizenbestrijding door een van onze professionals biedt uitkomst. Muizen richten veel zichtbare, maar ook verscholen schade aan. Bovendien zijn muizen echte ziektedragers, waardoor een snelle en doelgerichte muizenbestrijding noodzakelijk is.

Voor snelle en gespecialiseerde muizenbestrijding Almere belt u 085 040 8066. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 uur – 21:00 uur en zijn binnen 24 uur ter plaatse. Ook in het weekend zijn wij bereikbaar van 10:00 uur – 18:00 uur.

vrouw die in een keukenkastje aan het schijnen is met lichtsnickers verpakking dat is opengescheurd en op de grond ligt

Waarom kiezen voor Protect Control?

Protect Pest Control is in de muizenbestrijding Almere al meer dan 15 jaar actief. Wij werken discreet en betrouwbaar en zijn in het bezit van de benodigde certificaten. Ons werk leveren we af met kwaliteitsgarantie. Dit betekent dat zodra ons werk erop zit, uw pand gegarandeerd muisvrij is. Daarna zal onze specialist u adviseren op het gebied van preventieve maatregelen tegen muizen.

 • Meer dan 15 jaar ongediertebestrijder
 • EVM- en VCA-gecertificeerd
 • Voordelige, snelle en effectieve bestrijding
 • Binnen 24 uur contact
 • Betrouwbaar en discreet
 • Kwaliteitsgarantie

Kosten van professionele muizenbestrijding Almere

De kosten die wij in rekening brengen voor het vakkundig muizen bestrijden Almere is afhankelijk van de situatie en de omvang van uw muizenplaag. Wij kunnen pas een definitieve prijs geven na inspectie van de omvang van de overlast. Inspectie door Protect Pest Control is bij het afnemen van onze diensten kosteloos. Prijsopgaaf voor muizenbestrijding kunnen we telefonisch met u bespreken, in uitzonderlijke gevallen is een inspectie op locatie noodzakelijk.

Onze werkwijze

Neem contact op

We bespreken het probleem, inventariseren de mogelijkheden, bespreken de kosten en plannen een afspraak in.

Een grondige inspectie

Na het telefonisch gesprek met een van onze medewerkers zal er indien akkoord een inspectie/bestrijding plaatsvinden. Tijdens deze inspectie bepalen we de omvang van het probleem en stellen we een bestrijdingsplan op.

Ongediertebestrijding op maat

We starten met het bestrijden van ongedierte, zoals dit tijdens het eerste contactmoment in besproken. Daarnaast geven we u deskundig advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Een schoon en fris eindresultaat

Bij Protect Pest Control garanderen we u een volledige ongediertevrije woning of kantoorpand.

Onze werkgebied

Woont of werkt u in Almere en nabije omgeving en ervaart u overlast van muizen? Neem dan contact op met onze ervaren ongediertebestrijders in Almere. We zijn werkzaam in heel Almere én omliggende steden en dorpen, zoals:

 • Almere buiten
 • Almere Stad
 • Almere Haven
 • Almere Poort
 • Huizen
 • Muiderberg
 • Muiden

Welke overlast ontstaat veroorzaken muizen?

Overlast door muizen en ratten toont zich door knaagschade, keutels en buiksporen. Knaagschade begint aan verpakkingen van voedingsmiddelen en zet zicht voort aan alle andere goederen die u in uw pand herbergt. Muizen zijn nieuwsgierig van aard en kunnen bovendien voor nestmateriaal ook vrijwel alles gebruiken. Niet zelden knagen ze zelfs elektrische bekabeling kapot.

Een andere teken waaraan u de aanwezigheid van muizen herkent, zijn de keutels die ze overal achterlaten. Het gevaar van deze ontlasting is dat het ziektekiemen en bacteriën kan bevatten van overdraagbare ziekten die ook voor ons mensen gevaarlijk zijn. Wanneer u muizenuitwerpselen opruimt, trekt u het best altijd handschoenen aan.

Voordelen professionele werkwijze van Protect Pest Control

Het grootste voordeel van onze manier van werken, is dat u binnen korte tijd 100% ongediertevrij bent en blijft. Als u dit wenst, zetten wij met u een preventief bestrijdingsplan op voor uw pand of bedrijfsterrein. Zo weet u zeker dat ongedierte in de toekomst geen kans meer krijgt.

Wat als u te laat ingrijpt in de vorm van bestrijding?

Daar waar één zwaluw nog geen zomer brengt, betekent het zien van een muis helaas al gauw een plaag. Muizen zijn echte familiedieren. Ze zijn vanaf hun tweede levensmaand vruchtbaar en afhankelijk van het soort muis, werpen ze per jaar gemiddeld zes tot tien keer. Per nest krijgen ze vier tot acht jongen. Bij de aanwezigheid van voldoende voedsel blijven ze allemaal in de buurt wonen. In de buurt betekent op zo’n tien meter afstand. Tegen de tijd dat u de eerste keutelsporen en knaagschade gaat zien, kunt u er eigenlijk al wel van uitgaan dat u een muizenplaag heeft. Muizen zijn namelijk vooral ’s nachts actief en zullen zich overdag zoveel mogelijk verstoppen.

Spoed muizenbestrijding Almere

Vanaf het moment dat u ons belt met het bericht dat u muizenoverlast heeft, komen we binnen 24 uur bij u langs voor inspectie. Belt u voor de middag, is de kans groot dat we nog diezelfde dag bij u poolshoogte komen nemen. Tijdens dit bezoek maken we een inventarisatie van de grootte van de plaag en informeren u hoe we dit professioneel gaan aanpakken. Muizenbestrijding Almere van Protect Pest Control gaat verder dan het zetten van lokdoosjes. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf muizen- en ongediertevrij wordt en blijft.

Veel gestelde vragen over bestrijden muizen

U herkent een muizenplaag aan knaagsporen van meubels, isolatiemateriaal, bekabeling en verpakkingen van etenswaren. Ook laten muizen overal ontlasting en vette loopsporen achter.

Muizen brengen heel wat materiële schade aan. Daarnaast dragen negen van de tien muizen ziektekiemen met zich mee die overdraagbaar zijn op mensen en huisdieren. Deze zijn niet alleen overdraagbaar via direct contact met de muis, maar ook via keutels, urinesporen en speeksel.

Er zijn diverse methoden die u zelf kunt toepassen om muizen op afstand te houden. Denk aan muizen verjagen met geuren die ze niet prettig vinden, het plaatsen van een muizenval en kieren dichten met aluminiumfolie. Bij een muizenplaag is dit echter niet voldoende. Het aantal muizen is dan gewoonweg te groot. De enige remedie is vakkundige verwijdering door een gespecialiseerde ongediertebestrijdingsdienst.

Muizen uit de spouw verdrijven is werk voor de professionele muizen bestrijding Almere. Protect Pest Control verhelpt uw muizenprobleem in de spouw op vakkundige wijze en zorgt ervoor dat ze niet meer terug kunnen komen.

Zolang er geen kruimels van etenswaren op de grond liggen of u andere voedingsmiddelen open en bloot laat staan, is de kans klein dat u ’s nachts onaangenaam verrast wordt door muizen op uw slaapkamer.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!