gracht in kampen met auto's en gebouwen aan de zijkant

Muizen bestrijden Kampen

Doelgerichte en snelle muizenbestrijding in Kampen

Muizen bestrijden in huis

Niets vervelender dan ongedierte in uw woning of bedrijfspand te hebben, zeker als het gaat om muizen. Deze diertjes kunnen op het eerste gezicht dan misschien wel schattig lijken, uiteindelijk komen ze uw algemene wooncomfort- en veiligheid niet ten goede. Bovendien zorgen muizen al snel voor overlast en schade, waardoor u voor onvoorziene kosten komt te staan. Adequate en doelgerichte muizenbestrijding door een professional is dan ook noodzakelijk.

Woont of werkt u in Kampen en ervaart u last en/of schade van muizen in uw woning of kantoorpand? Neem dan direct contact op met onze gecertificeerde ongediertebestrijders. We zijn binnen 24 uur op locatie, een inspectie behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Protect Pest Control?

Muizen bestrijden in Kampen is duidelijk een belangrijke stap om uw woning of bedrijf vrij van ongedierte te krijgen. Misschien vraagt u zich nu af waarom u hiervoor Protect Pest Control zou moeten inhuren?

 • Meer dan 15 jaar ongediertebestrijder
 • EVM- en VCA-gecertificeerd
 • IPM knaagdierbeheersing 2023
 • Voordelig, snel en effectief
 • Betrouwbaar en discreet
 • Kwaliteitsgarantie

Een adequate en effectieve werkwijze

Hoe gaat muizenbestrijding in Kampen precies in zijn werk? We hanteren veilige en doelgerichte methodes om het probleem bij de kern aan te pakken en langdurige complicaties te voorkomen. Zodra u contact met ons opneemt, maken we direct een afspraak voor de inspectie/behandeling. Dit is nodig om het probleem goed in kaart te brengen en de behandeling voor u te kunnen uitvoeren.

Een snelle spoedservice met ervaring

Als u last heeft van ongedierte in uw woning of bedrijf, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Bij Protect Pest Control zit u goed. Wij helpen u altijd binnen de 24 uur met muizen bestrijden in Kampen, dankzij een team van ervaren bestrijders die keer op keer zorgvuldig te werken gaan. Onze 15 jaar ervaring draagt daar natuurlijk alleen maar aan bij.

Voordelig en de beste kwaliteit

Daarbij geniet u bij professionele muizenbestrijding in Kampen ook van een scherpe prijs en de beste kwaliteit. Hierdoor wordt het probleem niet enkel snel, maar ook grondig aangepakt. Het risico op terugval is hierdoor een stuk kleiner en dat terwijl ook uw portemonnee er niet onnodig onder lijdt.

Een discrete, professionele aanpak

Ten slotte zijn alle bestrijders bij Protect Pest Control EVM (Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierpreventie) ,IPM knaagdierbeheersing 2023 gecertificeerd en zijn we in het bezit van een VCA certificaat. Dit betekent dat uw bestrijder volgens de wettelijk voorgeschreven procedures te werk gaat en uw woning of bedrijfspand snel en op verantwoorde wijze vrij maakt van ongedierte.

Hoeveel betaalt u voor professionele muizenbestrijding in Kampen?

De prijs die u betaalt voor muizenbestrijding in Kampen hangt af van:

 • De omvang van het werk
 • De aard van de omgeving
 • De gebruikte bestrijdingsmiddelen

Neem contact op met Protect Pest Control voor meer info over de prijzen van ongediertebestrijding in Kampen.

Onze werkwijze

Neem contact op

Samen bespreken we uw probleem, zetten we de opties op een rijtje, nemen we de financiële aspecten door en maken we een afspraak voor de inspectie.

Een grondige inspectie

Nadat je telefonisch contact hebt gehad met een van onze medewerkers en akkoord hebt gegeven, zal er een grondige inspectie en bestrijding plaatsvinden. Hierbij stellen we een effectief plan op om het probleem aan te pakken, waarbij we de omvang van de situatie nauwkeurig zullen vaststellen.

Ongediertebestrijding op maat

We starten met het bestrijden van ongedierte, zoals dit tijdens het eerste contactmoment in besproken. Daarnaast geven we u deskundig advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Een schoon eindresultaat

Bij Protect Pest Control garanderen we u een volledige ongediertevrije woning of kantoorpand.

Ons werkgebied

Woont of werkt u in Kampen en nabije omgeving en ervaart u overlast van muizen? Neem dan contact op met onze ervaren ongediertebestrijders in Kampen. We zijn werkzaam in heel Kampen én omliggende steden en dorpen, zoals:

 • Ijsselmuiden
 • De Plas
 • Grafhorst
 • Wilsum
 • Kamperveen
 • Noordeinde
 • Zalk

Zelf muizen bestrijden of uitbesteden?

Zelf muizen bestrijden in Kampen is ernstig af te raden omdat u dan enkel die muizen kunt bestrijden die zich laten vangen. Dat betekent dat de meeste muizen (nesten), bijvoorbeeld in spouwmuren of tussen stucwerk, onbehandeld blijven. Het resultaat? De muizen laten zich binnen de kortste keren weer zien.

De aanpak bij Protect Pest Control hangt af van het soort muis of rat dat in uw woning of pand aanwezig is, zoals bosmuizen of veldmuizen. Ook de omvang van de plaag en de aard van de omgeving waar de muizen zich bevinden, zullen mede bepalen welke methodes aangewend worden.

Belangrijk om te weten is dat de bestrijdingsmiddelen die Protect Pest Control gebruikt een professioneel middel is. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dat betekent dat noch uw gezin, of uw huisdieren risico lopen door het gebruik van deze bestrijdingsmiddelen.

Welke overlast veroorzaken muizen?

Muizen zijn ongelofelijk creatief en vooral kieskeurig. Daarbij zijn ze niet bepaald gemakkelijk te vangen. Ze kunnen een grote bedreiging vormen voor niet enkel uw wooncomfort- en veiligheid, maar ook uw gezondheid en de kwaliteit van uw woning zelf.

Ziektekiemen verspreiden

Ten eerste zijn muizen dragers van ziektekiemen als Salmonella, het Hantavirus en Leptospirose. Deze zitten in hun speeksel, maar ook in urine of uitwerpselen en kunnen dus gemakkelijk overgedragen worden op de inwoners van het huis. Daarbij raken vaak ook mensen besmet via vervuilde voeding, waardoor ze voedselvergiftiging of de ziekte van Weil oplopen.

Het vervuilen van voeding

Het is geen geheim dat muizen er als de beste in zijn om voedsel te vinden in huis. Dat verhoogt dan ook het risico op voedselvervuiling, als gevolg van infectie met bacteriën of virussen. Het risico op besmetting door het eten van vervuilde voeding is zo groot dat het afgeraden is om aangetaste producten te eten of zelfs langer dan nodig in huis te houden.

Knaagschade

Dat muizen een stevig stel voortanden hebben, weet u waarschijnlijk ook. Dit brengt heel wat schaderisico’s met zich mee voor uw woning of bedrijfspand. In feite knagen muizen aan alles wat ze zien omdat ze hiermee hun tanden geslepen houden. Aangezien er in huis geen bomen of andere natuurlijk voorwerpen voorhanden zijn, gebruiken ze alles in uw woning om hun tanden in topvorm te houden. Denk maar aan plinten, houten kasten, zakken en meer.

In het ergste geval knagen muizen zelfs aan elektriciteitsdraden, wat het risico op brand drastisch verhoogt. Reden te meer dus om het muizenprobleem in uw woning zo snel mogelijk aan te pakken met muizenbestrijding in Kampen!

Immateriële schade

Ten slotte komt het ook vaak voor dat muizen in huis of een bedrijfspand immateriële of emotionele schade toebrengen aan de inwoners of werkkrachten. Veel mensen hebben immers een grote angst voor muizen, wat het algemene stressniveau verhoogt.

Daarbij mag u ook niet onderschatten dat het naar buiten komen met een muizenprobleem niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Velen associëren dit immers met een slechte algemene hygiëne, terwijl dat helemaal niet waar is. Zelfs in de meest verzorgde en propere huizen bestaat de kans dat muizen zich nestelen.

Veelgestelde vragen over muizen bestrijden in Kampen

Er bestaan verschillende soorten muizen die een bedreiging kunnen vormen voor uw wooncomfort- en veiligheid, waaronder de veldmuis, de bosmuis en de huismuis. Uw bestrijder hanteert bij elke soort een specifieke aanpak voor de beste en snelste resultaten.

Er zijn verschillende manieren om te weten of u last heeft van muizen in uw woning. De aanwezigheid van keutels is belangrijk, maar ook bijvoorbeeld knaagschade aan houten balken op zolder, zakken en de verpakking van voeding.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!