luxe broodjes in de vitrine van een bakkerij met naamplaatjes

Ongediertebestrijding bakkerij

Ongediertebestrijding bakkerij

Plaagdieren tussen uw bolletjes of broden is niet wat u wenst. Niet alleen uw voorraad wordt aangetast maar ook vervuilen ze de werkplek. Ook kan de plaag zo groot worden dat ook uw klanten de plaagdier zullen waarnemen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel en uw klanten betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in uw bakkerij.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in de bakkerij

Bedrijven zoals bakkerijen zijn kwetsbaar voor plaagdieren omdat er voedsel wordt opgeslagen en geproduceerd. Dit is precies waar de meeste beestjes naar op zoek zijn, zeker de groep die dol is op graan- of meelproducten.

Ook zijn er periodes waarin bijvoorbeeld fruitvliegen, huiskamervliegen, motmuggen en allerlei soorten motten overlast veroorzaken. Waar bakkerijen eigenlijk niet makkelijk onderuit komen is een ontmoeting met rijstmeelkevers, broodkevers, mieren en graanklanders/maisklanders.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Een gebakje zonder ongedierte

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!