detailhandel met roltrappen en winkels

Ongediertebestrijding detailhandel

Ongediertebestrijding Detailhandel

Ongedierte is vaak in de avond actief, waarna ze uitwerpselen achterlaten en goederen soms onbruikbaar zijn geworden. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het helaas vaak te laat. En dan zijn er nog de maatregelen die u op dat moment moet nemen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in de detailhandel.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in de detailhandel

De detailhandel is een brede sector. Hieronder vallen alle bedrijven die goederen aan consumenten leveren voor persoonlijk gebruik, waaronder levensmiddelen, woonbranche en modebranche. Door de enorme veelzijdigheid van deze sector zijn er veel verschillende omstandigheden en risico op allerlei soorten ongedierte in uw bedrijf.

Wij treffen veel klanten met bedrijven die last hebben van muizen en ratten. Deze plaagdieren kunnen ongewenst binnendringen. Mocht u een buitenterrein hebben bij uw bedrijf dan kunt u ook te maken krijgen met ratten Dit is bijvoorbeeld het geval bij een tuincentrum, waar vaak een grote buitenruimte bij hoort met verschillende planten en vaak ook diervoeding. Spinnen kunt u altijd tegenkomen in hoekjes en op grote hoogtes, maar zijn behoorlijk vervelend als u klanten ontvangt en die met spinnenwebben geconfronteerd worden. Dit oogt vaak niet erg netjes en u kunt daardoor imagoschade oplopen.

Afhankelijk van het soort bedrijf in de detailhandel is het mogelijk dat u last krijgt van allerlei soorten motten, muizen en ratten. Motten in een bedrijf dat mode of andere stoffen aanbiedt is natuurlijk zeer onwenselijk. Toch komt het helaas vaak voor, met grote financiële schade als gevolg.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!