laboratorium met een vrouw die medicijnen maakt

Ongediertebestrijding Farmaceutische industrie

Ongediertebestrijding Farmaceutische industrie

Eén van de meest vervelende kenmerken van ongedierte is dat zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief zijn. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het daarom vaak te laat. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in de farmaceutische industrie.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in de farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie bestaat uit bedrijven die verpakte geneesmiddelen produceren. Dit behoort tot bedrijfsruimten die moeten voldoen aan strenge wettelijke normen en eisen. Net zoals bij ziekenhuizen, hebben bedrijven die in deze sector werkzaam zijn heel veel baat bij de hoogst mogelijke mate van hygiëne.

Plaagdieren kunnen dan ook zeker vermeden worden in uw bedrijf. Protect Pest Control kan u helpen bij een hygiëne- en bestrijdingsplan, zodat u geen last heeft van voorraadinsecten, zoals bijvoorbeeld motten of kevers die uw grondstoffen kunnen besmetten. Daarnaast willen wij voorkomen dat de uitwerpselen van vliegen of mieren tot besmetting leiden en invloed hebben op uw productieproces. Muizen en ratten proberen ook in de meeste bedrijven binnen te komen, dus daar hebben we altijd effectieve oplossingen voor.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken. Dit zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!