hotelkamer met een groot bed en beige muren en beige stoelen

Ongediertebestrijding hotels

Ongediertebestrijding Hotels

Iets waar aan u niet moeten denken is ongedierte in uw hotel een maal binnen zullen zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief is. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in hotels.

Uw bedrijf, gasten en personeel beschermen in het hotelwezen

Als uw bedrijf draait om het geven van de ultieme gastbeleving, de beste nachtrust of een heerlijk weekendje weg is het belangrijk om alle ongedierte te voorkomen. Iets dat niet altijd makkelijk is als uw hotel in een prachtige bosrijke omgeving ligt of aan het water, waardoor er altijd muggen, ratten en insecten worden aangetrokken. Daarnaast hebben de meeste hotels ook één of meerdere restaurants, (ontbijt)buffetten of andere mogelijkheden voor plaagdieren om aan voedsel te komen. Er zijn maar een aantal kruimels nodig.

Spinnen kunnen onder de parasols van het terras hun web weven en in de hoekjes van uw mooie pand. Vogels kunnen zorgen voor overlast door uitwerpselen op uw daken, terrasmeubelen en in een heel enkel geval zelfs op uw gasten.

Het maakt ratten, muizen of kakkerlakken niet uit hoeveel sterren uw hotel heeft, ze zullen hun best proberen te doen om hier ook hun thuis van te maken. Bedwantsen zijn niet alleen problematisch als uw gasten hier in het hotel mee te maken krijgen, zij kunnen dit ook nog eens meenemen naar hun eigen huis of auto en verdere besmetting veroorzaken. Daarnaast kunt u door knaagschade ook daadwerkelijk financieel onder de situatie lijden. U zult als hoteleigenaar aan de NVWA-vereisten moeten voldoen en verplicht een hygiënebeleid voeren. Wij kunnen u in dat beleid ondersteunen en een professioneel ongedierte plan voor u opstellen.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. En u zo helpen bij de ongediertebestrijding in hotels. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Protect Pest Control uw partner in bestrijding.

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor preventie en bestrijding. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!