wit kantoor met glas en een tv en zwarte stoelen

Ongediertebestrijding kantoren

Ongediertebestrijding Kantoren

Als u s ’avonds naar huis bent zijn de ongedierte nog aan het werk op kantoor. Eenmaal binnen zullen de ongedierte zich snel uitbreiden en kan het erg onhygiënisch worden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in kantoren zodat u weer rustig in een ongediertevrije omgeving kan werken.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in kantoorruimtes

De meeste mensen werken op een kantoor en gezien de uren die hier worden gedraaid, wordt er ook vaak gegeten en er ontstaat vuile vaat. Een kantoor is daarom een geweldige en makkelijk toegankelijke voedselbron voor muizen en ratten, insecten en andere plaagdieren. Denkt u aan eten dat in bureaulades wordt bewaard of een half gegeten Sultana die per ongeluk op iemands bureau achterblijft.

Wij krijgen om die reden erg veel aanvragen voor ongediertebestrijding in kantoorpanden. Daarnaast kan het voorkomen dat het makkelijk binnendringen is door gaten en kieren of ramen die in de zomer openstaan en waardoor vliegen en insecten binnenkomen. Kantoren zijn meestal grote ruimtes en geven genoeg beschutting voor allerlei ongedierte om hier te verblijven. De bedrijfskantine of het restaurant is een plek waar, mits voedselvoorraden afgesloten worden gehouden, ‘s nachts plaagdieren goed op rooftocht kunnen gaan. Tenslotte wordt op veel kantoren nog steeds behoorlijk wat papier aangetroffen (bijvoorbeeld in een archief) en dit kan een ideale leefomgeving zijn voor papiervisjes of andere papierminnende insecten.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken. Dit zodat er niet meer ongedierte uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem. Ook is het mogelijk om uw zakelijke omgeving hiertegen te beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!