stellingen met dozen daarin en een rijdende heftruc

Ongediertebestrijding logistiek

Ongediertebestrijding logistiek, distributie en transport

Ongedierte in de logistiek en distributie is niet gewenst. Voor u het weet hebben de ongedierte hun huis gemaakt van uw opgeslagen spullen. Hierdoor zal er schade ontstaan aan de producten. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding Logistiek/ Distributie/ Transport

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in de logistieke sector

In de logistieke keten is het belangrijk dat goederen veilig worden opgeslagen, ingeladen en in goede staat op hun bestemming arriveren. Het hangt van de inhoud van de opslag af welke plaagdieren u met uw vracht kunt aantrekken. Dit zullen hoogstwaarschijnlijk voorraadinsecten zijn die de goederen kunnen besmetten met eitjes en uitwerpselen. Ook dragen deze plaagdieren vaak ziekteverwekkers met zich mee.

Mocht u suikerachtige lading vervoeren kunt u rekenen op insecten die hier dol op zijn. Wij krijgen vaak de aanvraag voor het bestrijden van ratten en muizen, omdat deze dieren niet alleen vervuiling veroorzaken. Zij richten ook schade aan, vanwege het vele knagen dat zij doen.

De belangrijkste plekken waar u ongedierte kunt aantreffen zijn bij de containers die geïmporteerd worden vanuit andere landen, magazijnen met voedingsmiddelen, afvalplaatsen en bedrijfskantines. Elke omgeving trekt weer een ander soort ongedierte aan, maar voor elke soort hebben wij een effectieve bestrijdingstechniek klaarstaan.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Ook voor de logistieke bedrijven hebben wij uw oplossing

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding Logistiek/ Distributie/ Transport.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!