meertje met huizen aan de zijkant en bomen

ongediertebestrijding recreatieparken

Plaagdierbestrijding Recreatieparken

Plaagdieren in uw recreatiepark is niet gewenst. Naast dat het een onfris idee is geeft die ook geen goed beeld van uw park. Eén van de meest vervelende kenmerken van plaagdieren is dat zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief zijn. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het daarom vaak te laat. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden doordat gasten de ongedierte zien of mee in aanraking komen. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw gasten en personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in recreatieparken.

Uw bedrijf, gasten en personeel beschermen in recreatieparken

Recreatieparken zijn de ideale omgeving voor plaagdieren. De ligging, vaak in een bosrijke en/of waterrijke omgeving, het feit dat er vaak eten te vinden is in openbare prullenbakken op het park en binnen bij vakantiehuisjes of caravans. Allemaal ideaal! Daarnaast heeft u te maken met gasten die tijdelijk in uw ark verblijven en dus ook zelf per ongeluk plaagdieren mee kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan (eitjes van) motten, bedwantsen of kevers bij zich dragen. Koffers worden vaak ergens opgeslagen en pas gebruikt wanneer men op vakantie gaat of een weekendje weg. Hierdoor is het een goede schuilplaats voor ongedierte om zich te nestelen en soms eitjes te leggen. Deze worden vervolgens door de gasten meegenomen naar nieuwe plekken, zoals bijvoorbeeld hun vakantiehuis of caravan.

Daarnaast kunt u in een recreatiepark last hebben van, muizen, ratten, insecten en allerlei soorten vogels. Vaak wordt afval gezamenlijk op één plek verzameld, een grote container ergens op het terrein en is daardoor meestal een broedplaats van vliegen, muizen, ratten en insecten. Zij kunnen hier goed van leven, zeker in de zomermaanden, omdat het afval dan warm wordt en er veel dieren door worden aangetrokken. Een goede manier om met het afval van de gasten om te gaan en dit zo kort mogelijk in de containers te houden is daarom raadzaam.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Recreatie in en plaagdiervrij omgeving

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!