restaurant met bedekte tafels, grijze stoelen en een bar

ongediertebestrijding restaurant

Ongediertebestrijding Restaurant

Plaagdieren in uw keuken een nachtmerrie voor elke ondernemer. Als plaagdieren eenmaal binnen zijn zij zich razendsnel voortplanten. Dit kan leiden tot grote gevolgen voor uw voorraad waar zij zich graag te goed aan zullen doen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw gasten en uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in uw restaurant.

Uw bedrijf, gasten en personeel beschermen in uw restaurant, café of andere eetgelegenheid

Of u nou een restaurant, brasserie of cafetaria heeft: u dient de hoogst mogelijke mate van hygiëne in acht te nemen. Dit wordt niet alleen door uw gasten verwacht, maar ook volgens de hygiëne standaard van de NVWA. In een wereld waarin alle ondernemingen geëvalueerd kunnen worden door online mediums als Tripadvisor of andere sites is reputatieschade iets dat makkelijk ontstaat, maar lastig is om weg te nemen. Het is daarom van het grootste belang dat uw gasten nooit een kakkerlak, muis, rat of insect in uw bedrijf aantreffen. Probeer alle risico op besmetting van het voedsel dat klaargemaakt wordt probeert te voorkomen. Protect Pest Control ondersteunt erg veel voedselverwerkingsbedrijven bij hun plaagdierbestrijding en wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen om de kwaliteit van uw bedrijf hierin hoog te houden.

Dit geldt ook voor wespennesten die zich dicht bij uw terras hebben gevormd of vogelnesten die ervoor zorgen dat er constant overlast is voor uw gasten. Daarnaast hebben restaurants en andere eetgelegenheden vaak last van mieren, die afkomen op alle zoetigheden en zich erg snel voortplanten.

Tenslotte is afvalverwerking een belangrijk punt, want ook dit is vaak een broedplaats voor ongedierte en besmetting. Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!