klaslokaal met tafels, stoelen en een krijtbord

ongediertebestrijding scholen

Ongediertebestrijding Scholen

Ongedierte op scholen is niet gewenst. Als ongedierte zich vestigen in uw school zullen zij zich razendsnel voortplanten. En een ware plaag kunnen worden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw studenten en uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in scholen.

Uw pand, studenten en personeel beschermen in scholen en onderwijsinstellingen

Een schone, veilige en prettige leeromgeving bieden is één van de belangrijkste taken als u een onderwijsinstelling heeft. Toch is juist deze omgeving ideaal, omdat plaagdieren zich hier kunnen nestelen en er vaak genoeg eten voorhanden is. De kantoorruimtes in een onderwijsinstelling kunnen veel voedselbronnen bevatten. U kunt denken aan fruit of ander eten dat wordt meegenomen en in bureaulades wordt opgeslagen. Daarnaast kunnen mensen die achter hun bureau eten makkelijk kruimels laten vallen die plaagdieren vervolgens uit het toetsenbord kunnen vissen.

Ook hebben scholen vaak meerdere plekken waar afval wordt verzameld en veel prullenbakken. Alle restanten van voedsel en verpakkingen liggen op deze manier door het pand verspreid en dus weten beestjes precies waar ze altijd moeten zijn. Speelplein en grasveldjes kunnen soms last ondervinden door mollenplagen die gaten graven, iets dat bij spelende kinderen ongelukkig kan zijn. Ook mieren en wespen zijn veelgehoorde plaagdieren waar wij bij scholen en in de omgeving van onderwijsinstellingen mee te maken krijgen.

In de kantine van een school wordt ook veel voedsel bewaard waarvan zeker moet zijn dat er geen ongedierte bij kan of besmetting kan plaatsvinden door eitjes of uitwerpselen van insecten.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, studenten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!