vitrine van slagerij met verschillende vleeswaren gepresenteerd

ongediertebestrijding slagerij

Ongediertebestrijding Slagerij

Ongedierte tussen uw producten, daar moet u toch niet aan denken. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Als ongedierte eenmaal binnen zijn zullen zij zich snel voortplanten en kan er een plaag ontstaan.  Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in de slagerij.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in de slagerij

Als eigenaar van een slagerij bent u waarschijnlijk allang bekend met de Nederlandse Hygiënecode en de verplichtingen die hieruit voortvloeien. De NVWA heeft richtlijnen voor de hoogste mate van hygiëne waar u zich aan moet houden en ongedierte of besmetting van het vlees dat u verwerkt is natuurlijk uit den boze. Wij kunnen u uitstekend bijstaan in het voldoen aan deze normen door u te helpen met ongediertebestrijding en preventie.

Er zijn een groot aantal insecten die zich in de larven fase voeden of nestelen in vlees. Dit zorgt voor overdracht van bacteriën en heeft vrijwel altijd ziekte of voedselvergiftiging tot gevolg. Vooral vliegen, die zich makkelijk van oppervlakte naar oppervlakte bewegen, kunnen heel veel schadelijke bacteriën overdragen op uw vlees, in minder dan een seconde.

Ook kakkerlakken, muizen en ratten dienen onmiddellijk bestreden te worden in uw slagerij. Preventie is altijd mogelijk en natuurlijk beter, omdat u in dat geval helemaal geen risico hoeft te lopen en nog belangrijker, uw klanten en uw reputatie ook niet.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Een plaagdiervrije slagerij

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!