groente en fruit afdeling van een supermarkt met verschillende groente en fruit

ongediertebestrijding supermarkt

Ongediertebestrijding Supermarkt

Ongedierte in uw supermarkt is wel het laatste wat u in de winkel wilt hebben. Ze kunnen uw producten aantasten dit kan schade opleveren maar kan ook uw klanten ziek maken door besmette producten die zijn aangetast door ongedierte. Eén van de meest vervelende kenmerken van ongedierte is dat zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief zijn. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het daarom vaak te laat. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel en uw klanten betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in de supermarkt.

Uw bedrijf, klanten en personeel beschermen in supermarkten

Zoals wij vaak aangeven worden plaagdieren aangetrokken door voedsel. Het is dan ook heel logisch dat de verzamelplaats van voedsel, een supermarkt, ongetwijfeld ongedierte uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen kunnen plaagdieren zich in het gebouw en de opslag van een supermarkt nestelen en voortplanten, maar zij hebben ook genoeg voedingsmiddelen in de buurt om zich razendsnel te ontwikkelen met alle gevolgen van dien.

De aanwezigheid van insecten zorgt voor het nestelen van eitjes en ontstaan van larven, waardoor besmettingsgevaar ontstaat. Veelal moeten voedselvoorraden die aangetast zijn door insecten worden weggegooid en loopt u daarmee (soms aanzienlijke) financiële schade. Knaagschade aan leidingen, elektriciteitsdraden en producten komt ook veel voor. Het magazijn van een supermarkt is een ware speelplaats voor plaagdieren die ‘s nachts op rooftocht gaan en niet gehinderd worden door een vorm van bestrijding. In de hoekjes, gaatjes en kiertjes van deze ruimten kunnen kakkerlakken lang overleven zonder soms opgemerkt te worden.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Protect Pest Control uw partner in plaagdierbeheersing.

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!