persoon met haarnetje op een voedingsmiddelenindustrie

ongediertebestrijding voedingsmiddelenindustrie

Ongediertebestrijding Voedingsmiddelenindustrie

Als voedingsmiddelenindustrie is plaagdieren wel het laatste wat u in uw bedrijf wilt hebben. Eenmaal in uw bedrijf gevestigd kunnen ze zich snel voortplanten en voor behoorlijk wat problemen zorgen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Maar ook producten die zij aantasten kunnen klanten ziek maken. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding in de voedingsmiddelenindustrie.

Uw klanten, personeel en bedrijf beschermen in voedingsmiddelenindustrie

We blijven het zeggen: plaagdieren zijn op zoek naar en worden aangetrokken door voedsel. De voedingsmiddelenindustrie is dan ook een favoriete sector als u het aan de plaagdieren zelf zou vragen. Hierdoor moet er ook aan veel richtlijnen en normen worden voldaan, volgens auditerende instanties.

Denkt u aan het voorkomen van vliegen in de ruimtes waar voedingsmiddelen worden bereid of geproduceerd. Het duurt maar even, voordat een vlieg eitjes heeft gelegd of met vieze pootjes op een van de voedingsmiddelen is gaan zitten en dit zou natuurlijk een ramp zijn voor de producten. Ook het vervellen van larven of de uitwerpselen die worden achtergelaten door ongedierte kunnen in de ruimte snel voor vervuiling zorgen. Wij willen u helpen met het voorkomen van besmetting van al uw voedingsmiddelen.

Niet alleen het voorkomen van besmetting van voedsel is een extreem hoge prioriteit, maar ook het kunnen doorgaan van het productieproces, zodat u geen achterstand en daarmee financiële schade oploopt. Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!