witte waterzuivering machines met bomen op de achtergrond

ongediertebestrijding waterzuivering riolering

Ongediertebestrijding Waterzuivering/Riolering

Eén van de meest vervelende kenmerken van ongedierte is dat zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief zijn. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het daarom vaak te laat. En dan zijn er nog de maatregelen die u op dat moment moet nemen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij u bij de ongediertebestrijding bij de Waterzuivering/Riolering

Uw bedrijf en personeel beschermen in de waterzuiveringssector

Waterzuiveringsbedrijven en rioleringssystemen zijn de speelplaatsen voor knaagdieren, zoals muizen en ratten. Ze kunnen makkelijk overal komen, hebben voedsel in de nabijheid en kunnen drinken van water (zelfs als dit niet schoon is) zonder ziek te worden.

Maar tegelijkertijd besmetten deze onreine dieren ons drinkwater en kunnen de oorzaak zijn voor het platliggen van systemen, omdat ze kabels en draden doorknagen. Daarnaast worden er veel eitjes in de biosfeer van een riool gelegd, waardoor motmuggen en vliegen hier goed kunnen leven. Waterzuiveringsbedrijven zijn vaak gelegen in bosrijke gebieden waar ook wandelroutes zijn aangelegd en zich natuurlijke waterbronnen bevinden. Daardoor zijn er ook andere plaagdieren waar u mee te maken kunt krijgen: duiven, kraaien, mollen, wespen, mieren en spinnen. Dit is slechts een greep uit de talloze plaagdieren die zich in en rondom waterzuiveringsbedrijven en rioleringssystemen kunnen bevinden.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement in deze lastige sector. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen. Wij komen graag langs om de situatie te inspecteren!

Protect Pest Control uw partner in plaagdierbeheersing

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!