twee sleutels met een groene sleutelhanger van een huis op een grijze achtergrond

ongediertebestrijding woningbouwcorporaties

Ongediertebestrijding Woningbouwcorporaties

Plaagdieren hebben vaak maar een klein gaat je nodig om een woning in te komen. Als de ongedierte eenmaal binnen zijn planten zij zich razendsnel voort. En dan zijn er nog de Overlast door ongedierte in woningen kunnen in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor de bewoners betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen.

Het bedrijf, huurders en personeel beschermen in de woningbouwsector

Het is belangrijk voor woningbouwcorporaties om zo’n prettig mogelijke leefomgeving aan haar huurders te kunnen bieden. De oorzaak van plaagdieren is belangrijk om na te gaan of u als verhuurder verantwoordelijk bent om zorg te dragen voor ongediertebestrijding of dat dit bij de huurder ligt. Soms weten huurders niet op welke manier ze ideale omgevingen creëren voor plaagdieren om te kunnen overleven en u kunt ze hierbij helpen. Wij kunnen u adviseren welke informatie u nodig heeft om uw huurders goed te kunnen informeren met betrekking tot preventie.

Mocht u ongediertebestrijding nodig hebben voor (een aantal van) uw panden, omdat hier een daadwerkelijke plaag heerst, neemt u dan onmiddellijk contact op. Vooral in flatgebouwen of andere constructies waar veel mensen bij elkaar wonen en er genoeg voedsel te vinden is voor ongedierte om te overleven, is de kans op het uit de hand lopen van de plaag en besmetting zeer groot.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen

Protect Pest Control staat voor woongenot 

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!