Ongediertebestrijding Ziekenhuizen

Eén van de meest vervelende kenmerken van ongedierte is dat zij zich razendsnel voortplanten en vooral ‘s nachts actief zijn. Voordat u erachter komt dat er een plaag heerst, is het daarom vaak te laat. En dan zijn er nog de maatregelen die u op dat moment moet nemen. Overlast door ongedierte in uw bedrijf kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief oplossen. Zo helpen wij bij de ongediertebestrijding in ziekenhuizen.

Uw patiënten en personeel beschermen in ziekenhuizen

Ziekenhuizen dienen zo smetvrij en hygiënisch mogelijk te zijn, omdat patiënten daar vaak al vatbaarder zijn voor ziekteverwekkers en bacteriën. Voor een optimaal herstel dient er dus sprake te zijn van een ongedierte- en bacterievrije omgeving.

 

Tijdens de warmere maanden worden er vaak ramen opengezet, waardoor insecten naar binnen kunnen kruipen en vliegen. Soms is er zelfs sprake van een knaagdier dat zijn weg naar binnen heeft gevonden en op zoek gaat naar de voorraad of het magazijn waar hij zich gedurende de drukke uren kan verstoppen en in de avond op zoek kan gaan naar voedsel.

 

Risicozones in een ziekenhuis zijn bijvoorbeeld het restaurant of de bezoekers kantine, maar ook de afvalplaats of de kelders van het ziekenhuis. Wij kunnen u bijstaan in het adviseren van een compleet ongediertebestrijdingsplan en het noodzakelijke plaagdiermanagement.

 

U kunt ons tevens als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, ter wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren of baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

 

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

 

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Veel voorkomende plaagdieren

 
Maak kennis met Jolanda.

Ik ben Jolanda en zou u

graag verder willen helpen.

Wilt u in contact komen?

 
 Plan een afspraak
 
 Maak een belafspraak
 
 Bel: 085 040 8066
 
Daag Jolanda en het team uit.