doktersjas met pennen in het borstzakje en een badge

Ongediertebestrijding zorginstellingen

Ongediertebestrijding Zorginstellingen

Ongedierte kan zich met de juiste omgeving snel voortplanten en zijn dan ook vooral ‘s nachts actief. Als u ongedierte opmerkt, is het vaak te laat en is er een plaag.  En dan zijn er nog de maatregelen die u op dat moment moet nemen. Overlast door ongedierte kan in de ergste gevallen oplopen tot grote financiële schade en daarnaast ook tot imagoschade leiden. Ook is het zo dat de bacteriën die plaagdieren meedragen vaak gezondheidsrisico’s voor uw personeel en patiënte betekenen. Wij kunnen u hierbij ontzorgen en de ongediertebestrijding snel en effectief inzetten, zo helpen wij bij de ongediertebestrijding in zorginstellingen.

Bewoners, personeel en uw pand beschermen in de zorgsector

Zorginstellingen zorgen vaak voor bewoners die behoren tot de kwetsbare van de samenleving, zoals in bejaardentehuizen en ziekenhuizen.  Het is erg belangrijk om zo min mogelijk bacteriën in dergelijke ruimtes te hebben, omdat men snel ziek kan worden en dit zich vervolgens razendsnel onder bewoners kan verspreiden. Dit geldt ook voor instellingen waarin mindervalide mensen wonen en worden verzorgd.

Sommige insecten en knaagdieren dragen ziekteverwekkers met zich mee en kunnen deze makkelijk verspreiden. Het gaat dan vaak om kakkerlakken, muizen en verschillende soorten vliegen die in een flits op allerlei soorten oppervlakken kunnen landen en bacteriën met zich meedragen. Ook insecten die in vogelnesten leven en eitjes leggen in het gras of in de aarde kunnen in tuinen een risico vormen. Daarnaast zijn bewoners van zorginstellingen en jonge kinderen kwetsbaar voor bijensteken, wespensteken of dat van de hoornaar, omdat zij een heftige reactie kunnen krijgen. Wij halen dan ook vaak wespennesten weg die risicovol zijn in de omgeving van zorginstellingen.

Protect Pest Control kan u van dienst zijn bij het noodzakelijke plaagdiermanagement. U kunt ons als professionele ongediertebestrijder inschakelen voor periodieke inspecties, voor wering en preventie, waarbij wij op maat gemaakte maatregelen voor u kunnen treffen.

Zo simpel als 1-2-3!

Heeft u last van plaagdieren en heeft u baat bij effectieve ongedierte management? Neem dan contact op met Protect Pest Control voor een afspraak voor bestrijding en preventie. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en voordat u het weet heeft u een maatwerk oplossing en advies over het voorkomen van deze problemen in de toekomst.

In sommige gevallen kan het ook helpen om (alvast) gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. De bestrijdingsmiddelen die door ons worden ingezet zijn veilig en wij houden hierbij rekening met uw personeel, klanten en waardevolle producten. Indien mogelijk zullen wij de meest milieuvriendelijke middelen toepassen, zeker als de aard van uw bedrijf daarom vraagt.

U kunt erop vertrouwen dat Protect Pest Control zich proactief opstelt bij benadering van bestrijding en preventie van uw ongedierteprobleem en uw zakelijke omgeving maximaal hiertegen zal beschermen.

Heb je vragen? Wij bellen u terug!